Joseph Gordon-Levitt

Joseph Gordon-Levitt
Namn: Joseph Gordon-Levitt
Född: 1981-02-17
Övrigt:

Joseph Leonard Gordon-Levitt föddes i Los Angeles. Hans föräldrar är Jane Gordan och Dennis Levitt. Jospeh är uppvuxen i en judisk familj med sin äldre bror Daniel Levitt som beklagligt gick bort i Oktober 2010. Han blev först känd genom sin roll i tvserien tredje klotet från solen.

Don Jon

DonJon

Don Jon

Kvällens filmtips är ingen mindre än den romantiska komedin Don Jon. Här får vi följa Don Martello som är en porrskadad bad boy från New Jersey. Han lägger all sin tid på familjen, sina vänner, kyrkan, ragga tjejer och porr. En kväll träffar han Barbara en snygg tjej som är uppväxt med romantiska Hollywoodfilmer.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Premium Rush

premium rush

Premium Rush

Dagens filmtips är den adrenalinfyllda filmen Premium Rush. Det är en actionladdad film om ett cykelbud i New York. Men när han hämtar ett hemligt bud i form av ett kuvert så ändras hans dag drastiskt då han helt plötsligt blir jagad över hela staden av en korrupt polis som gör allt den kan för att få tag på kuvertet.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Looper

Looper

Looper

Måndagens filmtips är filmen Looper som går upp på bio i slutet av veckan. Looper utspelar sig i framtiden, där vi får följa Joe som jobbar åt maffian genom att döda och göra sig av med folk Maffian vill eliminera, vilket dom gör genom att skicka tillbaka folk 30 år i tiden.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Dark Knight Rises

Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

Onsdagens filmtips är ingen mindre än The Dark Knight Rises som kommer ut om en vecka på bio. Det är åtta år sedan Gotham terroriserades av en skurk. Men en ny skurk terrorist ledaren Bane kommer till stan och han blir för mycket för poliserna att hantera och Batman återvänder till staden för att göra allt i sin makt för att skydda staden och dess invånare.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Hesher

Hesher

Dagens filmtips är Hesher. Den handlar om en liten pojke vid namn TJ, som bor tillsammans med hans pappa hemma hos hans farmor. En dag träffar TJ en konstig kille vid namn Hesher. Hesher bestämmer sig för att flytta in hos dem, och med sig tar han med sitt aggressiva beteende, sin konstiga personlighet, och en rad andra problem.

Läs mer om filmen samt se trailer…