Christian Bale

Christian Bale
Namn: Christian Bale
Född: 1974-01-30
Övrigt:

Christian Bale har samlat en stor internationell publik ända sedan han bländade kritikerna med sin förödande prestation i Steven Spielbergs andra världskriget episka Empire of the Sun (1987).
Bale gjorde sin professionella debut motsatta brittiske komikern Rowan Atkinson i Londons West End stadium.
Han provspelade med 4000 andra barn för den eftertraktade rollen som James Graham i Spielbergs Empire of the Sun (1987).
Bale fick en speciell stämning för bästa prestanda av en Juvenil skådespelare från National Board of Review - en utmärkelse som skapats särskilt för sin prestation i " Imperiet ".

American Hustle

americanhustle

American Hustle

Kvällens filmtips är American Hustle. I filmen får vi följa bedragaren Irving Rosenfeld och hans smarta och förföriska kumpan Sydney Posser som lever i överflöd tack vara sina bedrägerier som dom har genomfört. Men för att undvika att åka fast bestämmer de sig både att samarbeta med FBI.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Flowers of War

The Flowers of War

The Flowers of War

Kvällens filmtips är The Flowers of War, här får vi följa hur en västerländning tar skydd i en kyrka under japans attack på Nanking under 1937. Han utger sig för att vara en präst i sitt försök att skydda flickorna som gömmer sig i kyrkan.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Dark Knight Rises

Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

Onsdagens filmtips är ingen mindre än The Dark Knight Rises som kommer ut om en vecka på bio. Det är åtta år sedan Gotham terroriserades av en skurk. Men en ny skurk terrorist ledaren Bane kommer till stan och han blir för mycket för poliserna att hantera och Batman återvänder till staden för att göra allt i sin makt för att skydda staden och dess invånare.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Fighter

The Fighter

Här kommer ett framtida filmtips, The Fighter som basseras på en sann händelse. I filmen får vi följa Micky Ward som spelas av Mark Wahlberg växa upp i skuggan av hans äldre bror Dickie Eklund som spelas av Christian Bale. Dickie blev en lokalkändis efter att han vann över Sugar Ray Leonard, detta levar han vidare på medan han hamnar allt djupare i missbruk. Samtidigt försöker han leva vidare sina boxningsdagar genom sin yngre bror som alltid har sett upp till sin bror. I The Fighter får vi följa en tragisk och komiskt resa genom livet för Micky Ward.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…

The Dark Knight

The Dark Knight

Riktigt bra filmtips är The Dark Knight är en riktigt bra action film. I den här filmen får vi åter följa Gothams väktare och skurkarnas värsta mardröm. Vi får följa med i en stad där brottslingar skapar stor oreda och det finns bara en person som kan stoppa det hela och det är Batman som även måste kämpas mot Jokern.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…