Anne Hathaway

Anne Hathaway
Namn: Anne Hathaway
Född: 1982-11-12
Övrigt:
Hathaway har haft en dramatiska roll i Havoc och Brokeback Mountain , båda under 2005.
Hon spelade i Djävulen bär Prada (2006) och i Becoming Jane (2007) som Jane Austen.
År 2008 var hon hyllad för sin huvudroll i Rachel Getting Married , för vilken hon vann utmärkelser och nominerades till en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll.

Interstellar

interstellar

Interstellar

Kvällens filmtips är ingen mindre en den efterlängtade sci-fi filmen från Christopher Nolan nämligen Interstellar. Filmen utspelar sig i en nära framtid då människan inte längre kan leva på jordens tillgångar. En grupp forskare och upptäckare får det viktigaste uppdraget i mänsklighetens historia nämligen att resa bortom vår galax för att utforska om vi har en framtid bland stjärnorna.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Les Misérables

Les Misérables

Morgonens filmtips är en musikal vid namn Les Misérables. Filmen utspelar sig under tidigt 1800 tal i frankrike. Vi får följa fången Jean Valjean från det att han friges efter ett långt straff, men han är evigt märkt från sitt snesteg. Jean Valjean förföljas av sitt förflutet i form av polisen Javert som är på ständig jakt efter Jean Valjean.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Dark Knight Rises

Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

Onsdagens filmtips är ingen mindre än The Dark Knight Rises som kommer ut om en vecka på bio. Det är åtta år sedan Gotham terroriserades av en skurk. Men en ny skurk terrorist ledaren Bane kommer till stan och han blir för mycket för poliserna att hantera och Batman återvänder till staden för att göra allt i sin makt för att skydda staden och dess invånare.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Valentine’s Day

Valentine’s Day (2010)

Denna minst sagt stjärnspäckade film får bli eftermiddagens filmtips. Det är en romantisk komedi där vi får följa flera olika par under deras firande av Alla hjärtans dag och vi får se att mycket hinner hända under bara en dag…

Läs mer om filmen samt se trailer…

Bride Wars

Bride Wars (2009)

Morgonens filmtips handlar om Emma och Liv, två bästa vänner som har vuxit upp tillsammans och som känner varandra ut och in och som gör allting tillsammans. De två förlovar sig samtidigt och vill anlita samma bröllopsarrangör och samma festlokal, de vet precis hur deras bröllop ska se ut. På grund av en miss råkar de bådas bröllop bokas till samma datum vilket orsakar en kris i vännernas förhållande…

Läs mer om filmen samt se trailer…

Love & other drugs

Love & Other Drugs (2010)

Ett nytt filmtips då som handlar om Jamie Randall som är en ung kille i sina bästa år. Alla tjejer vill ha honom och alla killar vill vara som honom. Efter ha att fått sparken från sitt säljjobb på en hemelektronikaffär hamnar han plötsligt i läkemedelbranschen som försäljare.  Där råkar han träffa en tjej som inte är som dom andra tjejerna han träffat. I filmen får vi följa Jamies jakt på den mystiska tjejen och hans säljarkarriär för läkemedelsföretaget Pfizer.

Läs mer om filmen samt se trailer…