Taylor Lautner

Taylor Lautner
Namn: Taylor Lautner
Född:
Övrigt:
Taylor Daniel Lautner föddes i Grand Rapids, Michigan till föräldrarna , Deborah och Daniel Lautner .
Han, och yngre syster Makena, har vuxit upp i en väluppfostrad , romersk-katolska hushåll i Hudsonville , Michigan.
Vid sex års ålder började Taylor studera kampsport.

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2

Tisdagens filmtips är ingen annan än den för många längtade uppföljare The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2. Här får vi åter följa Bella och Edward, men nu efter att deras dotter Renesmee är född. Och för att beskydda sin dotter från Volturi så tar dom hjälp av alla vampyrer som de känner

Läs mer om filmen samt se trailer…

Twilight vinner i Kammarrätten

Robert Pattinson

Nu har Kammarrätten tagit ett beslutat angående åldersgränsen för THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – part 1, som blir tillåten från 11 år – till många fans glädje. Efter att filmen fick 15 års gräns så har filmbolagen jobbat hårt på att få ner åldergränsen till 11 år och det är nu med glädje som de har lyckats. Hade de inte lyckats så hade de varit högre åldersgräns på filmen i Sverige än t.ex. USA. Även aftonbladet och massa andra tidningar har skrivit om nyheten.
BREAKING DAWN – Part 1 är den uppmärksammade fortsättningen och fjärde delen i Stephanie Meyers berättelse om Bellas och Edwards omöjliga kärlek. Regi: Bill Condon. I rollerna: Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner.

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1

Kvällens filmtips är Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 som har biopremiär 16 November. Här får vi åter igen träffa Bella och Edward som den här gången ska gifta sig men allt går inte som planerat och smekmånaden får ett oväntat och oönskat slut som kommer att förändra allt. Samtidigt ställs Jacob mellan sin vän Bella och sin flock.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Abduction

Abduction

Abduction

Dagens filmtips heter ”Abduction”. Den handlar om 15-åriga Nathan som lever ett vanligt tonårsliv med vänner, alkohol och tjejer. En dag upptäcker han att något inte står rätt till med hans föräldrar, och det kommer att förändra hela hans liv.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Valentine’s Day

Valentine’s Day (2010)

Denna minst sagt stjärnspäckade film får bli eftermiddagens filmtips. Det är en romantisk komedi där vi får följa flera olika par under deras firande av Alla hjärtans dag och vi får se att mycket hinner hända under bara en dag…

Läs mer om filmen samt se trailer…