Jennifer Garner

Jennifer Garner
Namn: Jennifer Garner
Född: 1972-04-17
Övrigt:
Jennifer Garner , har slungats in i stjärnstatus med sin ledande roll i serien "Alias" (2001) , har kommit långt från sin födelsestad Houston, Texas.
Uppvuxen i Charleston, West Virginia med sin mamma Pat, en pensionerad lärare i engelska , och hennes far , Bill , en tidigare kemiingenjör.
Hon tillbringade nio år av sin ungdom studerade balett.
New York lockade den unga skådespelerskan efter college där hon arbetade som värdinna och samtidigt eftersträva en karriär inom film och TV.

Dallas Buyers Club

dallas_buyers_club_ver5

Dallas Buyers Club

Kvällens filmtips är Dallas Buyers Club. Det här är en verklighetsbaserad film där vi får följa Ron Woodroof som jobbar runt sjukhus systemet i USA. Han gör det för att hjälpa patienter med AIDS att få medicin efter att han själv blivit diagnostiserad med AIDS .

Läs mer om filmen samt se trailer…

Butter

Butter

Ett av onsdagens filmtips är komedin Butter, här får vi följa en adopterad liten flicka i en småstad som upptäcker sin talang för att göra skulpturer av smör. Men hon får snart erfara att smör skulpturer är något som folk i den lilla staden tar väldigt seriöst och motståndet blir tufft.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Odd Life of Timothy Green

The Odd Life of Timothy Green

Ett av kvällens filmtips är filmen The Odd Life of Timothy Green där vi får följa ett barnlöst par som gör allt för att få en unge. Men efter en kväll på fyllan så bestämmer sig paret att skriva ner alla egenskaper de skulle vilja få hos sin unge. Och nästan på direkten efter så dyker en ung pojke vid namn Timothy upp, men han är inte som alla andra barn…

Läs mer om filmen samt se trailer…

Arthur

Arthur

Arthur

Dagens filmtips blir filmen Arthur där vi får följa Miljardärarvingen Arthur som lever ett liv av lyx. Men en dag håller hans liv av lyx att ta slut då hans kära mor bestämmer sig för att göra han arvslös om han inte börjar sköta sig och gifter den ansvarsfulla men lite knäppa Susan som ska få ordning på Arthur. I början går Arthur med på det hela då han inte tror sig kunna leva utan alla pengarna, men en dag springer han Naomi som får han på andra tankar.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Invention of Lying

The Invention of Lying

The Invention of Lying

Lördagens filmtips blir filmen The Invention of Lying med stjärnor så som Ricky Gervais, Jennifer Garner och Jonah Hill. Filmen utspelar sig i en värld lik vår förutom att ingen någonsin har ljugit. Förens en man tar chansen och ljuger för sin egen vinningsskull.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Valentine’s Day

Valentine’s Day (2010)

Denna minst sagt stjärnspäckade film får bli eftermiddagens filmtips. Det är en romantisk komedi där vi får följa flera olika par under deras firande av Alla hjärtans dag och vi får se att mycket hinner hända under bara en dag…

Läs mer om filmen samt se trailer…

Flickvänner från förr

Flickvänner från förr

Ni vet julklassikern ”Scrooge”? Det är den här fast med en kille och hans exflickvänner. Vi får följa Connor Mead i en resa med spöken och en massa exflickvänner. Han får se gamla, nutidens och framtidens exflickvänner.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…