RED 2

red2

RED 2

Ett av dagens filmtips är ingen mindre än filmen RED2, där vi åter får träffa den pensionerade CIA-agenten Frank Moses. Även denna gång så återförenas han med ett gäng gamla eliteagenter från hela världen. Denna gång är dom på jakt efter en försvunnen bärbar kärnladdning.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Hitchcock

hitchcock

Hitchcock

Morgonens filmtips är en spännande biografi film om Alfred Hitchcock. Här får vi följa med Alfred i hans arbete med filmen Psycho som blev en stor hit och nu får vi se varför. Samtidigt får vi en inblick i Alfreds förhållande med hans fru Alma. En relation som ställs på prov under inspelningen av en filmen Psycho.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Arthur

Arthur

Arthur

Dagens filmtips blir filmen Arthur där vi får följa Miljardärarvingen Arthur som lever ett liv av lyx. Men en dag håller hans liv av lyx att ta slut då hans kära mor bestämmer sig för att göra han arvslös om han inte börjar sköta sig och gifter den ansvarsfulla men lite knäppa Susan som ska få ordning på Arthur. I början går Arthur med på det hela då han inte tror sig kunna leva utan alla pengarna, men en dag springer han Naomi som får han på andra tankar.

Läs mer om filmen samt se trailer…