Russell Brand

Russell Brand
Namn: Russell Brand
Född: 1975-06-04
Övrigt:

Russell Brand föddes den fjärde juni 1975 i Grays, Essex i England och han var de enda barnet till sina föräldrar som skiljde sig när han bara var sex månader gammal. Han är uppväxt med sin mamma, men pga hennes cancer så har Russell haft en svår uppväxt och fått spendera mycket tid hos släktingar.

Rock of Ages

Rock of Ages

Rock of Ages

Dagens filmtips är Rock of Ages som går upp på bio i helgen. Här får vi följa hur en ung tjej som heter Sherrie som tar sig till Hollywood från landsorten i hop om att alla hennes drömmar ska slå in. När hon anländer till Hollywood så träffar hon nästan på direkten Drew som jobbar på en rockklubb men som drömmar om att själv få stå på scenen.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Arthur

Arthur

Arthur

Dagens filmtips blir filmen Arthur där vi får följa Miljardärarvingen Arthur som lever ett liv av lyx. Men en dag håller hans liv av lyx att ta slut då hans kära mor bestämmer sig för att göra han arvslös om han inte börjar sköta sig och gifter den ansvarsfulla men lite knäppa Susan som ska få ordning på Arthur. I början går Arthur med på det hela då han inte tror sig kunna leva utan alla pengarna, men en dag springer han Naomi som får han på andra tankar.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Despicable Me

Despicable Me

Kvällens filmtips blir filmen Despicable Me där vi får följa superskurken Gru som försöker blir världens främsta skurk. Problemet är att Gru måste konkurera mot allt yngre skurkar vilket är svårare än han först tror. Gru börjar därför planera århundradets brott och för att lyckas med brottet så måste han först adoptera tre föräldralösa flickor.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…

Get him to the greek

Get him to the greek

Kvällens filmtips blir Get him to the greek som är en riktigt bra film där vi får följa Aaron Greenberg som får i uppdrag att flyga till London och eskortera rockdivan Aldous Snow till Greek Theatre i Los Angeles, det första stoppet på en megaturné. Aldous Snow är en rocklegend som tröttnad på det falska livet och söker meningen med livet. Men det innebär inte att han inte kan unna sig en och annan orgie emellanåt. När han får höra att hans sanna kärlek befinner sig i Kalifornien inleder Aldous en strävan efter att få henne tillbaka, och sedan återerövra världens musikscener. Men i jakten på henne så blir tiden väldigt knapp för att hinna till sitt uppträdande och fråga som alla ställer sig är om han ska hinna dit i tid.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…