Jonah Hill

Jonah Hill
Namn: Jonah Hill
Född: 1983-12-20
Övrigt:
Hill växte upp i Los Angeles , son till en turné revisor för Guns N 'Roses (Richard Feldstein ).
Han utexaminerades från Crossroads School i Santa Monica och gick på att The New School i New York för att studera drama.
Han började skriva och utföra i pjäser samtidigt på college i New York, och lyckades få sig själv introducerades till Dustin Hoffman.

22 Jump Street

22_Jump_Street_Poster

22 Jump Street

Morgonens filmtips är ingen mindre är uppföljaren till 21 Jump Street nämligen 22 Jump Street. Här får vi åter följa Schmidt och Jenko. Men då dom vuxit lite sen senast så kommer dom inte längre kunna infiltrera ett gymnasium längre utan den här gången får det satsa på ett College.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Wolf of Wall Street

wolf-of-wall-street-poster2

The Wolf of Wall Street

Kvällens filmtips är ingen mindre än Martin Scorsese filmen The Wolf of Wall Street med Leonardo DiCaprio. Filmen är baserad på Jordan Belfort, och vi får följa hans uppgång och fall. Filmen bjuder på en glimt i hans extravaganta liv som en börsmäklare på Wall Street.

Läs mer om filmen samt se trailer…

This Is the End

This-Is-The-End-Poster

This Is the End

Ett av dagens filmtips är komedin This is the end. Här får vi följa med på en fest hemma hos James Franco. Det är Seth Rogen som tar med sin vän Jay Baruchel till festen som är fylld av kändisar. Jay som kom för att besöka Seth är inte så positivt inställd till festen redan innan, och när väl jordens undergång kommer blir han inte mer road.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Watch

The Watch

The Watch

Dagens filmtips är komedin The Watch eller Grannpatrullen som den heter på svenska. Här får vi följa ett gäng män som bildar en egen grannpatrull för att hålla kvarteren lugna efter ett brutalt mord sker. Men det visar sig rätt så snabbt att mördaren dom letar efter inte är vilken vanlig mördare som helst.

Läs mer om filmen samt se trailer…

21 Jump Street

21 Jump Street

Dagens filmtips är en bra film som heter 21 Jump Street. En rolig komedi film där vi får följa två poliser som jobbar med ett hemligt uppdrag att infiltrera en gymnasieskola där det säljas en ny typ av drog. Men att återvända till gymnasietiden är inte lika lätt för alla som våra två poliser snart får lära sig.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Sitter

The Sitter

The Sitter

Fredagens filmtips är en komedi som heter The Sitter. Det är en rolig film med Jonah Hill, där han spelar en college drop out som tar ett extra jobb som barnvakt för att hjälpa sin mamma. Det tar dock snabbt en vändning åt det värre hållet då han är helt oförberedd och det är ett gäng speciella ungar som han ska passa.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Invention of Lying

The Invention of Lying

The Invention of Lying

Lördagens filmtips blir filmen The Invention of Lying med stjärnor så som Ricky Gervais, Jennifer Garner och Jonah Hill. Filmen utspelar sig i en värld lik vår förutom att ingen någonsin har ljugit. Förens en man tar chansen och ljuger för sin egen vinningsskull.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Get him to the greek

Get him to the greek

Kvällens filmtips blir Get him to the greek som är en riktigt bra film där vi får följa Aaron Greenberg som får i uppdrag att flyga till London och eskortera rockdivan Aldous Snow till Greek Theatre i Los Angeles, det första stoppet på en megaturné. Aldous Snow är en rocklegend som tröttnad på det falska livet och söker meningen med livet. Men det innebär inte att han inte kan unna sig en och annan orgie emellanåt. När han får höra att hans sanna kärlek befinner sig i Kalifornien inleder Aldous en strävan efter att få henne tillbaka, och sedan återerövra världens musikscener. Men i jakten på henne så blir tiden väldigt knapp för att hinna till sitt uppträdande och fråga som alla ställer sig är om han ska hinna dit i tid.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…