This Is the End

This-Is-The-End-Poster

This Is the End

Ett av dagens filmtips är komedin This is the end. Här får vi följa med på en fest hemma hos James Franco. Det är Seth Rogen som tar med sin vän Jay Baruchel till festen som är fylld av kändisar. Jay som kom för att besöka Seth är inte så positivt inställd till festen redan innan, och när väl jordens undergång kommer blir han inte mer road.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Scott Pilgrim vs the World

Scott Pilgrim vs the World

Kvällens filmtips blir Scott Pilgrim vs the World, vilket var en otroligt bra film och vill tacka alla som ställde upp i tävlingen för biljetter till förhandsvisningen av filmen. I filmen Scott Pilgrim vs. the world så får vi följa hur Scott faller för en ny tjej i stan och för att vinna hennes hjärta måste han besegra hennes sju ondskefulla ex.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…

Youth in Revolt

Youth in revolt

Youth in Revolt

Youth in revolt handlar om Michael Cera spelar tonårskillen Nick Twisp som lever i en småjobbig hemmiljö där mammans senaste snubbe (Zack Galifianakis) sysslar med tvivelaktiga affärer. För att mammans stora kärlek inte ska bli ihjälslagen övertygar han familjen om att det är perfekt läge för en spontan semester. Plötsligt står hon där, Sheeni, Nicks drömtjej, som ska förvandla honom från nörd och oskuld till en erfaren och cool snubbe. Detta är ett solklart filmtips för de sena sommarkvällarna.
[Read more…]