Get him to the greek


Get him to the greek

Kvällens filmtips blir Get him to the greek som är en riktigt bra film där vi får följa Aaron Greenberg som får i uppdrag att flyga till London och eskortera rockdivan Aldous Snow till Greek Theatre i Los Angeles, det första stoppet på en megaturné. Aldous Snow är en rocklegend som tröttnad på det falska livet och söker meningen med livet. Men det innebär inte att han inte kan unna sig en och annan orgie emellanåt. När han får höra att hans sanna kärlek befinner sig i Kalifornien inleder Aldous en strävan efter att få henne tillbaka, och sedan återerövra världens musikscener. Men i jakten på henne så blir tiden väldigt knapp för att hinna till sitt uppträdande och fråga som alla ställer sig är om han ska hinna dit i tid.

Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: En helt ok film, den va roligare än 40 year old virgin men inte lika rolig som the hangover. Jag gillar båda skådisarna som har huvudrollerna i den här filmen. Har alltid skrattat åt filmer som dom har vart med i. Det är lite roligt att se p diddy med i en film där han spelar en person som inte är så jätte olik från sig själv säkert och då tänker jag på jobbet. Men jag rekommenderar er att se den här filmen.

Filmtrailer:

Betyg: 3,9 Jeffreys av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

 1. Denna ser man så klart fram i mot.

  sv:
  Låter bra det!!

  http://grimgoth.blogg.se/

 2. Hej! Du kommenterade ett av mina inlägg på http://thegoldenflow.blogg.se men har en egen blogg som jag skrev in oven, SKIT SAMMA!
  Ville bara fråga om du sett August Rush? Om inte, se den och berätta för världen om denna underbara skapelse!
  Ha det gött!

 3. Helt underbart rolig!

Speak Your Mind

*