The Invention of Lying


The Invention of Lying

The Invention of Lying

Lördagens filmtips blir filmen The Invention of Lying med stjärnor så som Ricky Gervais, Jennifer Garner och Jonah Hill. Filmen utspelar sig i en värld lik vår förutom att ingen någonsin har ljugit. Förens en man tar chansen och ljuger för sin egen vinningsskull.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik: The Invention of Lying var en väldigt rolig och underhållande komedi film, dock så gillar jag komikern Ricky Gervais vilket troligtvis gör att jag tycker den är roligare än andra som inte finner han så rolig. Men vi får följa en värld där ingen har sagt en lögn och alla hela tiden säger vad det tycker och tänker på. Det känns som en väldigt konstigt värld. Det är dock roligt att se hur världen reagerar då alla tror på lögnerna som en man kan säga. Vad tycker ni som har sett filmen? Tyckte ni den va bra?

Filmtrailer:


Betyg: 4 Lögner av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Jag har sett den och tyckte inte att den var någon höjdare även om jag gillar Gervais. Jag funderade hela tiden: ”Att hela tiden säga vad man tycker och tänker, är det verkligen samma sak som att inte kunna ljuga?” Jag tycker inte det.

Speak Your Mind

*