Malin Åkerman

Malin Åkerman
Namn: Malin Åkerman
Född: 1978-05-12
Övrigt:
Åkerman fick sitt stora genombrott år 2009, då rollen som Silk Spectre II i superhjälte filmen Watchmen , en roll som hon var nominerad till en Saturn Award för bästa kvinnliga biroll .
Samma år hade Åkerman stödja och huvudroller i både förslaget och Couples Retreat , två kommersiella träffar som rönt blandas med negativa recensioner .
År 2010 blev hon en del av komediserie Childrens Hospital.

Wanderlust

Wanderlust

Dagens filmtips är komedin Wanderlust. Här får vi följa George och Linda vars liv vänds upp och ner, när George får sparken och Linda misslyckas med sin bok. På vägen till George bror som du ska bo hos så hamnar det på ett speciellt hotell. De hamnar nämligen på ett hippie kollektiv, som sätter käppar i hjulen för deras förhållande.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Rock of Ages

Rock of Ages

Rock of Ages

Dagens filmtips är Rock of Ages som går upp på bio i helgen. Här får vi följa hur en ung tjej som heter Sherrie som tar sig till Hollywood från landsorten i hop om att alla hennes drömmar ska slå in. När hon anländer till Hollywood så träffar hon nästan på direkten Drew som jobbar på en rockklubb men som drömmar om att själv få stå på scenen.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Watchmen

Watchmen

Watchmen

Kvällens filmtips blir filmen Watchmen från 2009 som regisserades av Zack Snyder. Filmen utspelar sig år 1985 i USA där superhjältar är en del av vardagen samtidigt som det kalla kriget pågår för fullt. När en superhjälte mördas så bestämmer sig Rorschach för att hitta mördaren men i sin jakt på mördaren upptäcker han en konspiration, vem är den skyldige? Vem ligger bakom allt? Svaren får man i filmen.

Läs mer om filmen samt se trailer…