Jennifer Aniston

Jennifer Aniston
Namn: Jennifer Aniston
Född: 1969-02-11
Övrigt:
Född i Sherman Oaks , Kalifornien, hennes familj flyttade sedan till New York där hennes föräldrar , John Aniston och Nancy Dow, skilde sig när hon var 9.
Jennifer fick sin första smak att agerar vid 11 års ålder då hon gick med i Rudolf Steiner skolans drama klubb.
Det var också vid Rudolf Steiner-skolan som hon utvecklade hennes passion för konst.
Hon började sin yrkesutbildning som ett drama student vid New York School of Performing Arts , även kallad "Fame" skola.

Wanderlust

Wanderlust

Dagens filmtips är komedin Wanderlust. Här får vi följa George och Linda vars liv vänds upp och ner, när George får sparken och Linda misslyckas med sin bok. På vägen till George bror som du ska bo hos så hamnar det på ett speciellt hotell. De hamnar nämligen på ett hippie kollektiv, som sätter käppar i hjulen för deras förhållande.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Horrible Bosses

Horrible Bosses

Horrible Bosses

Kvällens filmtips är en komedi film med namn Horrible Bosses där vi får följa tre vänner som verkligen inte gillar sina chefer. Det börjar med att dom på skämt pratar om hur mycket lättare deras liv vore om inte deras chefer levde längre. Och tillslut beslutar dom för att göra ta tag i saken och göra något åt det.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Just Go With It

Just Go With It

Just Go With It

Lunch tipset blir en komedi film med Adam Sandler som heter Just Go With It. Adam Sandler spelar en plastikkirurg som en gång i tiden blev bidragen precis innan han skulle gifta sig. Efter de har han knappt vågat komma någon tjej nära utan lever ett glatt live med one night stands, och han spelar alltid att han är gift så att han inte ska behöva något mer än just ett one night stand. Men en dag skiter sig hans vanliga rutin och han lyckas övertala sin bästa vän att spela hans fru.

Läs mer om filmen samt se trailer…

He’s just not that into you

He’s Just Not That Into You

Filmtipset för kvällen är en väv av flera historier i varandra, typ lite som Love Actually. Gigi är berättarrösten och hennes funderingar handlar om mänskligt beteende och då framförallt hur man ska läsa killars signaler. Vad menar han egentligen när han säger en viss sak eller gör en? Frågor som hon kanske inte får svar på, dock lär hon sig nya grejer ändå…
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…

Marley & Me

Marley & Me

Dagens filmtips handlar om paret Jennifer och John Grogan som lever lyckligt i södra Florida. När pratet om ungar kommer fram blir John lite skraj och skaffar frugan en liten hundvalp istället. Valpen Marley blir snart stor och vi får följa familjen genom motgång och medgång…
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…

The Bounty Hunter

The Bounty Hunter

Milo är en prisjägare som får veta att sitt nästa mål är sin före detta fru Nicole. Parets återträff blir allt annat än en trevlig date och Nicoles chans att avslöja polisens inblandning i ett mord gör inte det hela lättare. Med kriminella gäng hack i häl tvingas de att samarbeta för att säkerställa bevis.
[Read more…]