Just Go With It


Just Go With It

Just Go With It

Lunch tipset blir en komedi film med Adam Sandler som heter Just Go With It. Adam Sandler spelar en plastikkirurg som en gång i tiden blev bidragen precis innan han skulle gifta sig. Efter de har han knappt vågat komma någon tjej nära utan lever ett glatt live med one night stands, och han spelar alltid att han är gift så att han inte ska behöva något mer än just ett one night stand. Men en dag skiter sig hans vanliga rutin och han lyckas övertala sin bästa vän att spela hans fru.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik: Just Go With It är regisserad av Dennis Dugan och han har även regisserat nästan alla tidigare Adam Sandler filmer så gillar man den typen av komedi filmer så kommer ni även att gilla den här filmen. Jag tycker inte att Just Go With It direkt erbjöd något nytt. Visst den är stundvis rolig men det är precis vad jag tycker om alla hans tidigare filmer. Så har ni sett någon av Adam Sandlers tidigare filmer så vet ni vad ni kommer få och har ni inte de kan ni vänta er en lättsam komedi med en del inslag av romantik. Vad tycker ni som har sett den?

Filmtrailer:

 

Betyg: 2,5 Vigselringar av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Tack för tipset, det här låter som en film för mig. Jag är svag för såväl komedier som Jennifer Aniston så kombinationen låter super.

  2. Ja då lär du gilla den där filmen utan tvekan kan jag säga.

Speak Your Mind

*