Adam Sandler

Adam Sandler
Namn: Adam Sandler
Född: 1966-09-09
Övrigt:
Adam Sandler var född den 9 september 1966, i Brooklyn , New York, till Judy och Stanley Sandler .
Vid 17 tog han sina första steg mot att bli en stå-upp komikern när han spontant tog scenen i en Boston Comedy Club.
Han fann att han var en naturlig komisk .
Han vårdade sin talang samtidigt vid New York University ( examen med en Bachelor of Fine Arts-examen år 1991) genom att utföra regelbundet i klubbar och på universitet.

Pixels

pixels

Pixels

Kvällens filmtips är ingen mindre än filmen Pixels. I filmen får vi följa hur ett gäng aliens attackerar jorden efter att missuppfattat ett meddelande som har skickats ut från oss ut i rymden.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Hotel Transylvania

Hotel-Transylvania

Hotel Transylvania

Lördagens filmtips är en animerad film som heter Hotel Transylvania. Här får vi följa Dracula som har byggt och driver ett stort hotell för monster. Det har han skapat för att hålla sin dotter säker från dom onda människorna som finns i världen och bara vill skada monster. Så hotellet blir som en fristad för monster.

Läs mer om filmen samt se trailer…

That’s My Boy

Thats my boy

That’s My Boy

Kvällens filmtips är ingen mindre än filmen That’s My Boy med Adam Sandler och Andy Samberg. Vi får följa Donny som när han var tonåring själv blev pappa till sin son Todd som han uppfostrade tills Todd var 18 år. Efter att inte ha setts på många år så beslutar sig Donny att åter försöka bli en del av sin sons liv, dock bestämmer han sig för att göra det samma vecka som Todd ska gifta sig.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Just Go With It

Just Go With It

Just Go With It

Lunch tipset blir en komedi film med Adam Sandler som heter Just Go With It. Adam Sandler spelar en plastikkirurg som en gång i tiden blev bidragen precis innan han skulle gifta sig. Efter de har han knappt vågat komma någon tjej nära utan lever ett glatt live med one night stands, och han spelar alltid att han är gift så att han inte ska behöva något mer än just ett one night stand. Men en dag skiter sig hans vanliga rutin och han lyckas övertala sin bästa vän att spela hans fru.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Grown Ups

Grown Ups

Dagens filmtips är en komedi vid namn Grown Ups. I Grown Ups får vi följa ett gäng vänner (Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider, David Spade) som växt upp tillsammans och spelat basket tillsammans. Med åren har de glidigt ifrån varandra och alla har levt sina egna liv, men deras gamla basket tränares död återförenar dom igen.
[Read more…]