Hotel Transylvania

Hotel-Transylvania

Hotel Transylvania

Lördagens filmtips är en animerad film som heter Hotel Transylvania. Här får vi följa Dracula som har byggt och driver ett stort hotell för monster. Det har han skapat för att hålla sin dotter säker från dom onda människorna som finns i världen och bara vill skada monster. Så hotellet blir som en fristad för monster.

Läs mer om filmen samt se trailer…

That’s My Boy

Thats my boy

That’s My Boy

Kvällens filmtips är ingen mindre än filmen That’s My Boy med Adam Sandler och Andy Samberg. Vi får följa Donny som när han var tonåring själv blev pappa till sin son Todd som han uppfostrade tills Todd var 18 år. Efter att inte ha setts på många år så beslutar sig Donny att åter försöka bli en del av sin sons liv, dock bestämmer han sig för att göra det samma vecka som Todd ska gifta sig.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Hot Rod

Hot Rod

Dagens filmtips är komedin Hot Rod. Här får vi följa Rod Kimble som är en självutnämnd stuntman. Han förbereder sig för att göra det största hoppet i sitt liv och vi får följa med när han tränar inför hans livs stunt när han ska försöka hoppa 15 bussar för att samla in pengar till hans styvfars operation.

Läs mer om filmen samt se trailer…