Kevin James

Kevin James
Namn: Kevin James
Född: 1965-04-26
Övrigt:
Kevin föddes April 26, 1965 , till Janet och Joseph Valentine Knipfing .
Han deltog i Cortland universitet där han spelade fullbacken i fotbollslaget.

Pixels

pixels

Pixels

Kvällens filmtips är ingen mindre än filmen Pixels. I filmen får vi följa hur ett gäng aliens attackerar jorden efter att missuppfattat ett meddelande som har skickats ut från oss ut i rymden.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Here Comes the Boom

Here come the boom

Here Comes the Boom

Morgonens filmtips är ingen mindre än komedin Here Comes the Boom med Kevin James. Vi får följa Scott som är en biologi lärare på en helt vanlig High School i USA. En dag beslutar skolan att skära ner på musikprogrammet i skolan, och Scott beslutar att göra vad som helst för att försöka rädda det. Enda räddningen för Scott ser ut att bli en fighter för att få ihop tillräckligt med pengar i tid.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Hotel Transylvania

Hotel-Transylvania

Hotel Transylvania

Lördagens filmtips är en animerad film som heter Hotel Transylvania. Här får vi följa Dracula som har byggt och driver ett stort hotell för monster. Det har han skapat för att hålla sin dotter säker från dom onda människorna som finns i världen och bara vill skada monster. Så hotellet blir som en fristad för monster.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Zookeeper

Zookeeper

Zookeeper

Dagens filmtips blir filmen Zookeeper där vi får följa ett gäng djur som jobbar hårt för att hjälpa deras djurskötare att få kärleken i sitt liv. Problemet är bara att de inte får visa för människor att dom förstår vad vi säger och ännu mindre visa att det kan prata.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Dilemma

The Dilemma

The Dilemma

Ett av dagens filmtips blir filmen The Dilemma där vi får följa Vince Vaughn och Kevin James som spelar bästa vänner. De båda vännerna håller på att jobba på ett väldigt viktigt kontrakt som de bara måste få för att inte förlora alla sina pengar. Problemet är bara att Vince Vaughn upptäcker att Kevin James fru i filmen är otrogen, och nu vet han inte om han ska berätta innan de är klara eller inte.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Grown Ups

Grown Ups

Dagens filmtips är en komedi vid namn Grown Ups. I Grown Ups får vi följa ett gäng vänner (Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider, David Spade) som växt upp tillsammans och spelat basket tillsammans. Med åren har de glidigt ifrån varandra och alla har levt sina egna liv, men deras gamla basket tränares död återförenar dom igen.
[Read more…]

Paul Blart: Mall Cop

Paul Blart mall cop

Paul Blart: Mall Cop

Paul är en arbetande singelpappa från förorten som försöker få ekonomin att gå ihop genom att extraknäcka som vakt i ett köpcenter i New Jersey. Det är ett jobb som han tar riktigt seriöst och när tomtens nissar genomför en kupp och stänger ner hela gallerian samt tar gisslan där en av dem råkar vara Pauls dotter, då blir det pauls uppgift att visa att han är en säkerhetsvakt som ingen borde bråka med. Den här filmen tillhöra verkligen kategorin bra filmer.
[Read more…]