Rob Schneider

Rob Schneider
Namn: Rob Schneider
Född: 1963-10-31
Övrigt:
Känd för sin berömda rad "You can do it" föddes Rob Schneider till Robert Michael "Rob" Schneider. Schneider började som ståuppkomiker och medverkade i det amerikanska humorprogrammet Saturday Night Live innan han blev skådespelare i långfilmer. Han har spelat huvudrollen i bland annat komedierna Hollywood gigolo och The Hot Chick.
Schneider är känd för att göra små roller i Adam Sandlers filmer där han ofta spelar en person som Sandlers karaktär är god vän med.

Judge Dredd

Judge Dredd

Kvällens filmtips är en film från 1995 med Sylvester Stallone, nämligen Judge Dredd. I en framtidsvärld där alla bor i stora städer och allt runt om städerna är öken så finns det en känd domare vid namnet Dredd. I framtiden är domaren både polis, domare och bödel. Men en dag blir han åtalad för ett mord han inte har begått och hans värld vänds upp och ner.

Läs mer om filmen samt se trailer…

American Virgin

American Virgin

I American Virgin får vi följa en pryd liten flicka som alltid är för att man ska vänta tills man är gift innan man har sex. Men en kväll blir hon full och råkar göra bort sig ordentligt enligt hennes mått och de hela spelas in vilket påbörjar en lång jakt på ett videoband så att inte hela världen ska få se vad hon har gjort. Det är ett bra filmtips när man är bakis och vill slötitta på något.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…

Grown Ups

Grown Ups

Dagens filmtips är en komedi vid namn Grown Ups. I Grown Ups får vi följa ett gäng vänner (Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider, David Spade) som växt upp tillsammans och spelat basket tillsammans. Med åren har de glidigt ifrån varandra och alla har levt sina egna liv, men deras gamla basket tränares död återförenar dom igen.
[Read more…]