Sylvester Stallone

Sylvester Stallone
Namn: Sylvester Stallone
Född: 1946-07-06
Övrigt:
Sylvester Stallone blev en av Hollywoods bäst betalda skådespelare , vanligtvis spela monosyllablic , antisociety , underdog hjältar.
Medan Stallone har försökt att utöka sitt sortiment till film komedier och drama , fortsätter hans riktiga box office framgång vara i actionfilmer .

The Expendables 3

EX3-Poster

The Expendables 3

Morgonens filmtips är ingen mindre än The Expendables 3. Nu får vi åter följa Barney som leder gruppen The Expendables, men den här gången beslutar han sig för att ta in lite nytt blod för att ta fast Conrad Stonebanks som var en av medgrundarna till The Expendables men som nu har bytt sida.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Grudge Match

grudge_match_0

Grudge Match

Morgonens filmtips är Grudge Match där vi får se Sylvester Stallone och Robert De Niro i rollerna som två avdankade boxare. Då den ena av dom la sin karriär på hyllan för 30 år sen så blev det aldrig en sista match mellan dom, förens nu.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Escape Plan

escapeplan

Escape Plan

Dagens filmtips är Escape Plan där vi får följa Ray Breslin (Sylvester Stallone) som är den bäste av de absolut bästa när det gäller att bryta sig ur ur fängelse. Han får därför i uppdrag att bryta sig ut ur det säkraste fängelset som någonsin har byggts i världen. Väl där inser han dock att något är på tok och han tvingas genom himmel och helvete med en annan intagen, Emil Rottmyer (Arnold Schwarzenegger) för att få komma tillbaka till friheten.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Judge Dredd

Judge Dredd

Kvällens filmtips är en film från 1995 med Sylvester Stallone, nämligen Judge Dredd. I en framtidsvärld där alla bor i stora städer och allt runt om städerna är öken så finns det en känd domare vid namnet Dredd. I framtiden är domaren både polis, domare och bödel. Men en dag blir han åtalad för ett mord han inte har begått och hans värld vänds upp och ner.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Expendables 2

the expendables 2

The Expendables 2

Kvällens filmtips är The Expendeables 2 som har Sverigepremiär den 22 augusti. Gänget har åter samlats för att utföra farliga uppdrag som ingen annan klarar av. Och den här gången har dom samlat ännu mer action ikoner än tidigare. I tvåan får vi följa hur dom ger sig ut på hämnd och det blir blodigt och våldsamt.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Expendables

The Expendables

Dagens filmtips blir The Expendables, här får vi följa Barney Ross (Sylvester Stallone) och hans gäng av legosoldater. Efter att ha återvänt efter ett lyckat uppdrag så får de ett nytt uppdrag av CIA som visar sig vara svårare än de tidigare har trott. The Expendables är en actionfylld film som inte kommer göra många besvikna om de är sugna på en bra action film.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…