Mickey Rourke

Mickey Rourke
Namn:Mickey Rourke
Född: 1952-09-16
Övrigt:

Han föddes Philip Andre "Mickey" Rourke Jr men är mer känd som bara Mickey Rourke. Han är både en skådespelare och manusförfattare och en gång i tiden var han även en boxare. Vi får mest se han i action filmer där han ofta har huvudrollen.

Immortals

Immortals

Immortals

Fredagens filmtips blir filmen Immortals som har biopremiär idag. Här får vi följa Theseus som är en man som har blivit utvald av Zeus att leda kriget mot den hänsynslösa kungen Hyperion. Hyperion är på jakt efter ett vapen som kan förstöra mänskligheten och på vägen skyr han inga medel för att få sin vilja igenom.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Thirteen 13

Thirteen 13

I filmen 13 som är dagens filmtips får vi följa en ung och dumdristig man som antar en dödmans identitet. Det han inte är beredd på är att han blir ner dragen i kriminellvärld fylld av makt, våld och spel. Där stöter han på män som bakom stängda dörrar satsar pengar på folks liv.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…

The Expendables

The Expendables

Dagens filmtips blir The Expendables, här får vi följa Barney Ross (Sylvester Stallone) och hans gäng av legosoldater. Efter att ha återvänt efter ett lyckat uppdrag så får de ett nytt uppdrag av CIA som visar sig vara svårare än de tidigare har trott. The Expendables är en actionfylld film som inte kommer göra många besvikna om de är sugna på en bra action film.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…