Jason Statham

Jason Statham
Namn: Jason Statham
Född: 1967-09-12
Övrigt:
Jason Statham har gjort en hel del på kort tid .
Han har varit en olympisk Dykare på British National Diving Team och slutade 12: e på VM 1992.
Han har också varit en modell, svarta marknaden försäljare och slutligen naturligtvis, skådespelare.
Han fick provspela för hans debut roll som Bacon i Lock , Stock och Two Smoking Barrels (1998) genom franska Connection.

The Expendables 3

EX3-Poster

The Expendables 3

Morgonens filmtips är ingen mindre än The Expendables 3. Nu får vi åter följa Barney som leder gruppen The Expendables, men den här gången beslutar han sig för att ta in lite nytt blod för att ta fast Conrad Stonebanks som var en av medgrundarna till The Expendables men som nu har bytt sida.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Safe

safe

Safe

Morgonens filmtips är filmen Safe med Jason Statham. Här får vi följa en ung tjej som heter Mei, hon är otroligt begåvad och kan hålla väldigt många nummer i huvudet. Så maffian använder henne som en databas för att slippa lämna några spår efter sig. Men det är många som är ute efter Mei och till hennes undsättning kommer Luke som spelas av Jason Statham.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Expendables 2

the expendables 2

The Expendables 2

Kvällens filmtips är The Expendeables 2 som har Sverigepremiär den 22 augusti. Gänget har åter samlats för att utföra farliga uppdrag som ingen annan klarar av. Och den här gången har dom samlat ännu mer action ikoner än tidigare. I tvåan får vi följa hur dom ger sig ut på hämnd och det blir blodigt och våldsamt.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Mechanic

The Mechanic

The Mechanic

Morgonens filmtips blir filmen The Mechanic. I filmen The Mechanic så får vi följa en torped som alla ringer om det är så att de har ett problem att lösa. Torpeden spelas av Jason Statham som en dag får ett lite jobbigare uppdrag än vanligt. Efter de svåra uppdraget så tar han på sig att lära upp en ny ung man till yrket att vara en torped, ända problemet är dock att den han lär upp har en tidigare koppling till ett av hans offer.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Thirteen 13

Thirteen 13

I filmen 13 som är dagens filmtips får vi följa en ung och dumdristig man som antar en dödmans identitet. Det han inte är beredd på är att han blir ner dragen i kriminellvärld fylld av makt, våld och spel. Där stöter han på män som bakom stängda dörrar satsar pengar på folks liv.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…

The Expendables

The Expendables

Dagens filmtips blir The Expendables, här får vi följa Barney Ross (Sylvester Stallone) och hans gäng av legosoldater. Efter att ha återvänt efter ett lyckat uppdrag så får de ett nytt uppdrag av CIA som visar sig vara svårare än de tidigare har trott. The Expendables är en actionfylld film som inte kommer göra många besvikna om de är sugna på en bra action film.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…

Crank

Crank

Crank

Dagens filmtips är såklart filmen Crank där vi får följa Chev Chelios som är en yrkesmördare. Han vaknar upp en dag och upptäcker att hans rivaler har förgiftat han och han kommer att dö om hans puls sjunker under ett visst hjärtslag. Så gör er redo för att hänga på en fullspäckad action orige.
[Read more…]