Alexander Skarsgård

Alexander Skarsgård
Namn: Alexander Skarsgård
Född: 1976-08-25
Övrigt:

Som äldste son till den berömda skådespelaren Stellan Skarsgård , men det gjorde inte att Alexander fick växa upp i den glittriga värld av internationell film.

Battleship

Battleship

Battleship

Morgonens filmtips är filmen Battleship som basseras löst på spelet sänka skepp. Det börjar med att NASA skickar ut en signal i rymden mot en planet som skulle kunna ha liv på sig. Dock svarar planeten med att försöka invadera jorden. En film med mycke action men lite väl lite handling.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Straw Dogs

Straw Dogs

Straw Dogs

Eftermiddagens filmtips blir filmen Straw Dogs som handlar om David Sumner och hans fru som flyttar till hennes föräldrahem efter hennes fars död. Samtidigt som David och hans fru känner av påfrestningarna som en flytt kan innebära så eskalerar även en konflikt mellan dom och lokalbefolkningen.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Melancholia

Melancholia

Melancholia

Dagens filmtips blir filmen Melancholia som är Lars von Triers senaste film. Filmen är uppdelad i två delar. I första delen får vi följa med när Kirsten Dunst rollfigur har gift sig med Alexander Skarsgård. I andra delen får vi följa med Kirsten Dunst och Hennes systers relation utvecklas samtidigt som en planet är på väg att krocka med jorden.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Thirteen 13

Thirteen 13

I filmen 13 som är dagens filmtips får vi följa en ung och dumdristig man som antar en dödmans identitet. Det han inte är beredd på är att han blir ner dragen i kriminellvärld fylld av makt, våld och spel. Där stöter han på män som bakom stängda dörrar satsar pengar på folks liv.
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…