Small Apartments

SMALL-APARTMENTS-Poster

Small Apartments

Kvällens filmtips är en film av Jonas Åkerlund, nämligen Small Apartments. Här får vi följa en man som under väldigt konstiga omständigheter lyckas ta sig framåt i sitt liv trotts att han är omringad av ett gäng väldigt udda grannar.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Straw Dogs

Straw Dogs

Straw Dogs

Eftermiddagens filmtips blir filmen Straw Dogs som handlar om David Sumner och hans fru som flyttar till hennes föräldrahem efter hennes fars död. Samtidigt som David och hans fru känner av påfrestningarna som en flytt kan innebära så eskalerar även en konflikt mellan dom och lokalbefolkningen.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Box

The Box

Norma och Arthur Lewis är ett par i en typisk förort i USA på 70-talet. De har båda bra jobb som de trivs med och sonen, Walter, som de värderar över allting annat. Allt är bra tills en morgon då någon levererar ett paket till deras dörr. I paketet finner paret en låda med en kanpp inuti. Dagen efter knackar en man, Arlington, på deras dörr och förklarar att om de trycker på knappen kommer de, utan frågor, få en miljon dollar. Haken är att någon som de inte känner kommer att dö. Norma som precis fått dåliga besked angående ekonomin och Arthur som missat en befordran överväger nu att trycka på knappen…
[Read more…]