The Box


The Box

Norma och Arthur Lewis är ett par i en typisk förort i USA på 70-talet. De har båda bra jobb som de trivs med och sonen, Walter, som de värderar över allting annat. Allt är bra tills en morgon då någon levererar ett paket till deras dörr. I paketet finner paret en låda med en kanpp inuti. Dagen efter knackar en man, Arlington, på deras dörr och förklarar att om de trycker på knappen kommer de, utan frågor, få en miljon dollar. Haken är att någon som de inte känner kommer att dö. Norma som precis fått dåliga besked angående ekonomin och Arthur som missat en befordran överväger nu att trycka på knappen…

Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: Det var den mest udda filmen jag har sett på länge. Den var inte som någon tidigare sedd cameron diaz-film. Va tycker du Tush?

Tush: Jag håller med, den var mycket konstig men den lyckades skrämma mig iaf. Mycket kuslig var den, mest i början än i slutet dock, det blev lite för konstigt i slutet tyckte jag… Kan vi rekomendera den här filmen då tycker du?

Zeroc: Den är väldigt psyklogisk må jag säga men ja, jag  kan nog rekomendera den för dom som vill ha en annan filmupplevelse än bara mainstrem hollywood eller vad tycker du?

Tush: You said it Zeroc 🙂 Någon som sett filmen som vill dela med sig av sina åsikter?!

Filmtrailer:

Betyg: 3,0 aliens av 5 möjliga

Länkar om filmen:

Köp filmen här

och mer information, rollista etc finns HÄR

Related Posts with Thumbnails

Comments

 1. Jag tyckte nog att den spårade ut lite för mycket för att vara bra. Men det var en spännande grund ide. Donnie Darko är bättre (samma regissör och manusförfattare) 😉

 2. Ja jo håller med dig. Därför gav vi den bara en 3a 🙂 Boken som denna baseras spårar inte alls ur som filmen gör, det sägs att författaren inte alls tycker om filmversionen just på grund av det. Så det verkar som att det är regissören som är konstig! Donnie Darko är ju också helskum??!

 3. Boken heter för övrigt ”Button, button” och är skriven av Richard Masterson (om jag inte minns fel)

 4. Dunder says

  Donnie Darko är ju bra!! varför inte slänga upp den här?

 5. Donnie Darko är jätteskum. Men den var bra. Den spårade ut, men säcken knöts snyggt 😉

 6. Har inte sett filmen. När skall ni recensera transformers?:)

 7. ALDRIG!!!!!

 8. ska se den nu kommer till baks:)

 9. stackars Alx Hehe

 10. förresten älskar den här sidan! Tack Tuch & Zeroc! ass grym sida!!! XD ni ha hjälpt mig genom många tröga dagar det ni gör är riktigt värdefullt.

 11. tja har sett den nu. den var ganska bra men det slutade för konstigt och allt blev så osammanhängande mot slutet.men storyn kunde blivit riktigt bra

Speak Your Mind

*