Cirkus tv


Är det så att ni är fast för brittisk tv så ska ni nu veta att det finns en ny tjänst som gör att ni kommer få så mycket brittiska tv program som ni bara klara av och det är genom cirkustv.com som är en on demand tjänst för just brittisk tv.

Kolla in deras sida för att få en översikt av vilka program dom erbjuder.

Godzilla


Godzilla-Teaser-Poster-2

Godzilla

Kvällens filmtips är Godzilla, nu är åter ikonen tillbaka och denna gång i ett spektakulärt äventyr där människornas misstag är på väg att leda till världens undergång. Och det finns bara en som kan rädda mänskligheten.

Läs mer om filmen samt se trailer…

A.C.O.D


acod

A.C.O.D

Kvällens filmtips är en komedi vid namnet A.C.O.D som står för Adult Children Of Drivorce. Här får vi följa en vuxen man som upptäcker att han har varit med i en studie om just barn till skilda föräldrar. Och han får nu reda på att det ska bli en uppföljning av studien 15 år senare.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Spring Breakers


spring-breakers

Spring Breakers

Dagens filmtips är Spring Breakers. Här får vi följa fyra tjejer (Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashlye Benson och Rachel Korin) som är beredda att göra allt för att få ihop pengar till åka till Miami under spring break. Väl där väntar en drömlik tillvaro med fest, fest, fest, alkohol, fest, droger… och våld. Efter en natt i häktet träffar de knarklangaren Alien (James Franco) som leder in dem i en värld långt från deras egen verklighet.

Läs mer om filmen samt se trailer…

War Witch


warwitch

War Witch

Någonstans i Sahara lever 12-åriga Komona ett fridfullt liv med sina föräldrar när gerillasoldaterna plötsligt kommer. En mör tid av våld och död följer, men på något sätt lyckas Komona ändå behålla sin värdighet. Hos en av de andra tillfångatagna finner hon värme, vänskap och skratt. Tillsammans har de samma dröm – att fly…

Läs mer om filmen samt se trailer…

Epic


Epic

Epic

Dagens filmtips är den animerade filmen Epic. Vi får följa Mary Kathrine som formligen slängs in i ett parallellt universum – inte långt från vårt eget. Hon fastnar i ett krig mellan onda mörka krafter som vill förgöra allt i sin väg och det goda bladfolket. Vinner inte blandfolket kriget kan det vara slut på vår gröna planet… för gott…

Läs mer om filmen samt se trailer…

Star Trek Into Darkness


star-trek-2-into-darkness-poster

Star Trek Into Darkness

Torsdagens filmtips är ingen mindre är Star Trek Into Darkness. Här får vi åter följa besättningen på Enterprise som den här gången måste kämpa mot ett hot som kommer inne från organisationen. Kirk leder en jakt på en ensam brottsling in i en krigszon.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Kon-Tiki


Kon-tiki_2012_Poster

Kon-Tiki

För 65 år sedan bestämde sig en ung och envis norrman vid namn Thor Heyerdahl att korsa Stilla Havet med hjälp av en flotte, enbart för att bevisa sina teorier om att det 1500 år tidigare hade skett folkvandringar över samma hav. Flotten döptes till Kon-Tiki efter Inkafolkets solgud och den byggdes av endast balsaträ, rep och hampa, med små inslag av bambu, vass och bananblad.
Heyerdahls seglats dömdes ut av alla utom de fem besättningsmän han fick med sig, däribland en svensk vid namn Bengt Danielsson. Mot alla odds och med en till synes oändlig ocean framför sig kastade de loss från Perus kust den 28 april 1947. Den dyraste norska filmen någonsin tar oss med på det 101 dagar långa äventyret ombord på Kon-Tiki.

Läs mer om filmen samt se trailer…