Gustaf Skarsgård

Gustaf Skarsgård
Namn: Gustaf Skarsgård
Född: 1980-11-12
Övrigt:

Gustaf Skarsgård är helbror till Sam Skarsgård, Eija Skarsgård, Alexander Skarsgård, Valter Skarsgård och Bill Skarsgård. Föräldrarna är My och Stellan Skarsgård och hans gudfar är Peter Stormare. Gustaf gjorde filmdebut redan 1989 och han var haft en hel del ungdomsroller. Han gick ur teaterhögskolan 2003 och fick en guldbagge för bästa manliga huvudroll i filmen Förortsungar 2007.

Intervju med Gustaf Skarsgård

Här kommer vår intervju med Gustaf Skarsgård inför filmen Tjuvarnas Jul : Trollkarlens dotter som går upp på bio idag.
Vill ni se till en till intervju med Gustaf Skarsgård kan ni se vår tidigare intervju med han HÄR.

Tjuvarnas jul – Trollkarlens dotter

Tjuvarnasjul

Tjuvarnas jul – Trollkarlens dotter

Morgonens filmtips är Tjuvarnas Jul – Torllkarlens Dotter. Här får vi följa karaktärerna från den älskade julkalendern med samma namn. Vi får träffa hittebarnet Charlie som funnit en familj i den f d ficktjuven Kurre och pigan Gerda. Men när Kurre och Gerad får ett eget barn börjar Charlie känna sig bortvald.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Intervju med Gustaf Skarsgård

Här kommer en intervju med Gustaf Skarsgård inför filmen Vi där han spelar läraren Krister som har ett förhållande med Ida.

Intervjun med Gustaf Skarsgård:

Vi

Vi

Vi

Dagens filmtips är en svensk drama med Gustaf Skarsgård och Anna Åström. Vi får följa historien om Ida och Krister. Vi får följa med i deras relation från början när allt är som på moln till att relationen börjar få sig en kraftig nedåt spiral. Vi får se alla delarna i Ida och Kristers relation hur de försöker pussla ihop jobbet och privatlivet.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Kon-Tiki

Kon-tiki_2012_Poster

Kon-Tiki

För 65 år sedan bestämde sig en ung och envis norrman vid namn Thor Heyerdahl att korsa Stilla Havet med hjälp av en flotte, enbart för att bevisa sina teorier om att det 1500 år tidigare hade skett folkvandringar över samma hav. Flotten döptes till Kon-Tiki efter Inkafolkets solgud och den byggdes av endast balsaträ, rep och hampa, med små inslag av bambu, vass och bananblad.
Heyerdahls seglats dömdes ut av alla utom de fem besättningsmän han fick med sig, däribland en svensk vid namn Bengt Danielsson. Mot alla odds och med en till synes oändlig ocean framför sig kastade de loss från Perus kust den 28 april 1947. Den dyraste norska filmen någonsin tar oss med på det 101 dagar långa äventyret ombord på Kon-Tiki.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Way Back

The Way Back

The Way Back

Dagens filmtips blir filmen The Way Back som tillhör kategorin bra filmer. I The Way Back så får vi följa hur sju krigsfångar lyckas fly från ett arbetsläger i Sibirien. Film är inspirerad av sanna händelser och under filmens gång får vi följa de kämpa genom bitandekyla och en glödhet öken. Vi får följa fångarna på deras 600 mil långa resa och frågan är om alla kommer att överleva en sådan hård resa?

Läs mer om filmen samt se trailer…