Jens Jonsson

Jens Jonsson
Namn: Jens Jonsson
Född: 1974-08-28
Övrigt:
Jens Artur Jonsson är född i Ålidhem, Umeå och är en svensk manusförfattare och regissör. Han började att studera på Konstfack för att sedan fortsätta sina studier på Dramatiska Institutet. Under sina studier gjorde han två kort filmer som vann silver i Cannes Cinéfondation. Utöver det så har han vunnit en massa andra priser.

Intervju med Jens Jonsson för Snabba Cash – Livet Deluxe

Här kommer en intervju med Jens Jonsson inför Snabba Cash – Livet Deluxe

Snabba cash – Livet deluxe

snabba-cash-3

Snabba cash – Livet deluxe

Dagens filmtips är ingen mindre än filmen Snabba Cash Livet Deluxe. Nu får vi följa JW medan har lever på landsflykt fast besluten på att få reda på vad som har hänt med hans försvunna syster. Spåren leder han tillbaka till stockholms undre värld. Samtidigt får vi följa hur Jorge planerar att göra sin sista stöt för att sen kunna dra sig tillbaka.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Intervju med Jens Jonsson

Här kommer en intervju med Jens Jonsson, mannen bakom manuset för filmen Vi.

Intervjun med Jens Jonsson:

Del 1 av 2:

Del 2 av 2:

Vi

Vi

Vi

Dagens filmtips är en svensk drama med Gustaf Skarsgård och Anna Åström. Vi får följa historien om Ida och Krister. Vi får följa med i deras relation från början när allt är som på moln till att relationen börjar få sig en kraftig nedåt spiral. Vi får se alla delarna i Ida och Kristers relation hur de försöker pussla ihop jobbet och privatlivet.

Läs mer om filmen samt se trailer…