Intervju med Matias Varela

Här kommer en intervju med Matias Varela inför Snabba Cash – Livet Deluxe

Snabba cash – Livet deluxe

snabba-cash-3

Snabba cash – Livet deluxe

Dagens filmtips är ingen mindre än filmen Snabba Cash Livet Deluxe. Nu får vi följa JW medan har lever på landsflykt fast besluten på att få reda på vad som har hänt med hans försvunna syster. Spåren leder han tillbaka till stockholms undre värld. Samtidigt får vi följa hur Jorge planerar att göra sin sista stöt för att sen kunna dra sig tillbaka.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Guldbaggen 2013: Bilder från efterfesten


Precis som förra året så var det en underbar fest efter att årets guldbaggar delats ut och det var Petré som höll i det som vanligt och det var minst lika bra som tidigare år. Festen hölls på Berns och höll på till tidig morgon, nedan finner ni bilder från kvällen.

Bilder från festen:

Intervju med Fares Fares, Matias Varela, Dragomir Mrsic & Madeleine Martin

Här kommer en intervju med Fares Fares, Matias Varela, Dragomir Mrsic & Madeleine Martin inför filmen Snabba Cash 2, det blev en lång intervju så den är delade i 4 delar.

Del 1 av 4

Del 2 av 4

Del 3 av 4

Del 4 av 4

Snabba Cash 2

Snabba Cash 2

Snabba Cash 2

Dagens filmtips är den svenska filmen Snabba Cash 2. Där vi åter får följa JW som denna gången börjar filmen med att sitta i fängelse. Efter sin jakt på snabba pengar får JW nu betala priset, men JW har en plan hur han ska fixa så att allt blir bra igen så att han kommer på rätt sida av lagen. Men är det verkligen så lätt?

Läs mer om filmen samt se trailer…

Snabba Cash

Snabba Cash

Morgonens filmtips är Snabba Cash där vi får följa Johan ”JW” Westlund som spelas av Joel Kinnaman lever dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan. När han förälskar sig i överklasstjejen Sophie lockas han in en värld av organiserad brottslighet. Jorge gör en osannolik rymning från fängelset och är på flykt från både polisen och den jugoslaviska maffian. Hans plan är att göra en sista koksleverans och sedan lämna landet för gott. Joel som håller på att spela in en ny film har nu fått filminspelningarna stoppade pga av brandröken i Ryssland skriver dn,svd,ex,ab .
[Read more…]