Fares Fares

Fares Fares
Namn: Fares Fares
Född: 1973-04-29
Övrigt:

Fares flyttade med familjen till Sverige 1987, och bosatte sig då i Örebro.
Fares Fares spelade en av huvudrollerna i filmen Jalla! Jalla! (2000), som var hans bror Josef Fares regidebut. Samarbetet följdes upp i bl.a. komedin Kopps (2003).
Han har även medverkat i ett antal teaterföreställningar, bland annat i Puntila/Matti.
Fares Fares är son till skådespelaren Jan Fares.

Intervju med Fares Fares, Matias Varela, Dragomir Mrsic & Madeleine Martin

Här kommer en intervju med Fares Fares, Matias Varela, Dragomir Mrsic & Madeleine Martin inför filmen Snabba Cash 2, det blev en lång intervju så den är delade i 4 delar.

Del 1 av 4

Del 2 av 4

Del 3 av 4

Del 4 av 4

Snabba Cash 2

Snabba Cash 2

Snabba Cash 2

Dagens filmtips är den svenska filmen Snabba Cash 2. Där vi åter får följa JW som denna gången börjar filmen med att sitta i fängelse. Efter sin jakt på snabba pengar får JW nu betala priset, men JW har en plan hur han ska fixa så att allt blir bra igen så att han kommer på rätt sida av lagen. Men är det verkligen så lätt?

Läs mer om filmen samt se trailer…

Safe House

Safe House

Safe House

Tisdagens filmtips är filmen Safe House av regissören Daniel Espinosa. Filmen har biopremiär den 15:e Februari i Sverige. Här får vi följa CIA-agenten Matt Westom som arbetar i ett Safe House för CIA. Vanligtvis är hans dagar långtråkiga och består mest av att vakta ett tomt hus, tills dagen då Tobin Frost en ökänd förrädare tas till huset för förhör. Under förhöret så blir huset attackerat och Matt tvingas fly ihop med Tobin som han nu är ansvarig för.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Snabba Cash

Snabba Cash

Morgonens filmtips är Snabba Cash där vi får följa Johan ”JW” Westlund som spelas av Joel Kinnaman lever dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan. När han förälskar sig i överklasstjejen Sophie lockas han in en värld av organiserad brottslighet. Jorge gör en osannolik rymning från fängelset och är på flykt från både polisen och den jugoslaviska maffian. Hans plan är att göra en sista koksleverans och sedan lämna landet för gott. Joel som håller på att spela in en ny film har nu fått filminspelningarna stoppade pga av brandröken i Ryssland skriver dn,svd,ex,ab .
[Read more…]