Ryan Reynolds

Ryan Reynolds
Namn: Ryan Reynolds
Född: 1976-10-23
Övrigt:
Ryan är yngsta av fyra barn.
Hans far , Jim var en mat grossist.
Hans mor, Tammy , var en butik försäljare .
Mellan 1991-1993 , dök Ryan i " Hillside " (1990) en Nickleodeon serie inspelad i Florida med många andra kanadensiska aktörer.

Turbo

turbo

Turbo

Morgonens filmtips är den animerade filmen Turbo, där vi får följa en snabb snigel. En dag råkar snigeln som kallar sig Turbo ut för en olycka som får hans drömmar att gå i uppfyllelse och han får helt plötsligt superkrafter som gör att han kan röra sig otroligt snabbt.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Croods

the-croods

The Croods

Morgonens filmtips är The Croods, där vi får följa familjen Crood som ger sig ut på sitt livs resa när jorden håller på att gå under. Familjen består av ett gäng speciella karaktärer, allt från den överbeskyddande pappan till den rebelliska tonårstjejen Eep. Tillsammans upptäcker de en helt ny värld och deras liv förändras för alltid efter dom springer på Guy.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Safe House

Safe House

Safe House

Tisdagens filmtips är filmen Safe House av regissören Daniel Espinosa. Filmen har biopremiär den 15:e Februari i Sverige. Här får vi följa CIA-agenten Matt Westom som arbetar i ett Safe House för CIA. Vanligtvis är hans dagar långtråkiga och består mest av att vakta ett tomt hus, tills dagen då Tobin Frost en ökänd förrädare tas till huset för förhör. Under förhöret så blir huset attackerat och Matt tvingas fly ihop med Tobin som han nu är ansvarig för.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Change-Up

The Change-up

The Change-Up

Kvällens filmtips är filmen The Change-Up som är en rätt så typisk amerikansk komedi film. Här får vi följa två bästa vänner som lever väldigt olika liv. Och de båda önskar att de hade den andra vännens liv och som av en tillfällighet stöter de på en magisk fontän som fixar det åt dem. Men de inser snabbt att allt kanske inte är så bra som de tror.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Proposal

The Proposal

The Proposal

Dagens filmtips blir filmen The Proposal där vi får följa en väldigt hård och strikt chef som tvingar sin assistent att han måste gifta sig med henne för att hon ska kunna få ett visum i usa för att undvika att utvisas till Kanada. Problemet är bara att han hatar henne och det leder till en hel del oväntade problem.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Green Lantern

Green Lantern

Dagens filmtips är en Green Lantern som snart kommer ut på bio i Sverige. Här får vi följa en testpilot som av en slump får tag på en grön ring som ger han övermänskliga krafter, samt att han automatiskt blir medlem i en grupp som ska bevara freden i universum.

Läs mer om filmen samt se trailer…