Joel Kinnaman

Joel Kinnaman
Namn: Joel Kinnaman
Född: 1979-11-25
Övrigt:

Efter att han gick på Teaterhögskolan i Malmö 2003-2007 så arbetade han på Göteborgs stadsteater. Hans roll som JW i filmen Snabba Cah gav honom en guldbagge för bästa manliga huvudroll 2011.

Galapremiär för filmen RoboCop

6:e Februari så hade filmen RoboCop galapremiär på Rigoletto i Stockholm, galan hölls av Zap Events och gästades bland annat av Joel Kinnaman som spelar huvudrollen samt Olivia Munn m.m.

Joel Kinnaman:

Olivia Munn:

Klicka här för att se alla bilderna…

RoboCop

robocop_poster

RoboCop

Dagens filmtips är ingen mindre än RoboCop. Nu får vi återigen följa Alex Murphy (Joel Kinnaman) bli RoboCop. Året är 2028 i Detroit och efter att ha skadats i tjänsten så förvandlas Alex Murphy till hälften människa, hälften robot.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Snabba cash – Livet deluxe

snabba-cash-3

Snabba cash – Livet deluxe

Dagens filmtips är ingen mindre än filmen Snabba Cash Livet Deluxe. Nu får vi följa JW medan har lever på landsflykt fast besluten på att få reda på vad som har hänt med hans försvunna syster. Spåren leder han tillbaka till stockholms undre värld. Samtidigt får vi följa hur Jorge planerar att göra sin sista stöt för att sen kunna dra sig tillbaka.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Johan Falk: National Target

johan-falk-national-target

Johan Falk: National Target

Eftermiddagens filmtips är Johan Falk: National Target där vi får träffa Johan Falk och GSI. Den här gången är dom på jakt efter en rysk maffialedare som håller på att leverera amfetamin till Sverige. Problemet är bara att ingen vet vem han är eller hur han ser ut så GSI får åter ta hjälp av Frank Wagner för att komma närmare den ryska maffialedaren men det är inte helt riskfritt.

Läs mer om filmen…

Johan Falk: Vapenbröder

vapenbroder

Johan Falk: Vapenbröder

Morgonens filmtips är Johan Falk: Vapenbröder där vi åter får träffa Johan Falk och gänget på GSI. Det hela börjar med att dom är ute på ett uppdrag ihop med den norska polisen i jakt på att köpa ett gäng vapen så att de inte ska hamna på gatan. Men allt går inte som planerat för GSI och spelreglerna ändras helt.

Läs mer om filmen…

Johan Falk: GSI – Gruppen för särskilda insatser

gruppenforsarskildainsatser

Johan Falk: GSI – Gruppen för särskilda insatser

Kvällens filmtips är Johan Falk: GSI – Gruppen för särskilda insatser, här får vi åter träffa vår favorit polis Johan Falk. Han har precis fått en ny tjänst på GSI efter sina fem år på Europol. En kollega till Johan blir dödad och efter sig lämnar han över sin infiltratör vid namn Lisa till Falk.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Johan Falk: Kodnamn Lisa

JOHAN FALK - KODNAMN LISA

Johan Falk: Kodnamn Lisa

Kvällens filmtips är en Johan Falk film som går upp på bio. I den här filmen får vi följa upplösningen av Frank Wagners och Johan Falks samarbete. Frank har återvänt till Sverige för att fixa vissa saker innan han ska dra sig tillbaka. Men en natt stormas hans lägenhet av ett gäng okända män och han tvingas snabbt fly och söker hjälp hos Johan Falk.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Johan Falk: De 107 patrioterna

Johan Falk: De 107 patrioterna

Dagens filmtips är Johan Falk: De 107 patrioterna där vi åter får följa Jakob Eklund som Johan Falk. Allt börjar en solig sommardag i slottsskogen, när lugnet bryts av en skottlossning när ett gäng bestämmer sig för att göra upp mitt bland alla människor. GSI kallas snabbt in för att bidra med sin hjälp att identifiera det nya gänget som har gett sig in i striden.

Läs mer om filmen samt se trailer…