Mikael Tornving

Mikael Tornving
Namn: Mikael Tornving
Född: 1961-02-15
Övrigt:

Mikael Tornving är född i Östersund och är en svensk komiker och skådespelare. Han har studerat på Uppsala universitet. Många känner igen han som en av politikerna i Parlamentet. Men han sysslar även med Teater när han inte är framför kameran.

Johan Falk: Leo Gaut

johanfalkleogaut

Johan Falk: Leo Gaut

Lördagens filmtips är Johan Falk: Leo Gaut. Filmen börjar med att nån spränger en bil precis utanför en skola, just den skolan som Patrik Agrell från GSI har lämnat sina barn på. Bilen visar sig tillhöra en restaurangägare och händelsen får Johan att åter ta kontakt med Leo Gaut.

Läs mer om filmen…

Johan Falk: National Target

johan-falk-national-target

Johan Falk: National Target

Eftermiddagens filmtips är Johan Falk: National Target där vi får träffa Johan Falk och GSI. Den här gången är dom på jakt efter en rysk maffialedare som håller på att leverera amfetamin till Sverige. Problemet är bara att ingen vet vem han är eller hur han ser ut så GSI får åter ta hjälp av Frank Wagner för att komma närmare den ryska maffialedaren men det är inte helt riskfritt.

Läs mer om filmen…

Johan Falk: Vapenbröder

vapenbroder

Johan Falk: Vapenbröder

Morgonens filmtips är Johan Falk: Vapenbröder där vi åter får träffa Johan Falk och gänget på GSI. Det hela börjar med att dom är ute på ett uppdrag ihop med den norska polisen i jakt på att köpa ett gäng vapen så att de inte ska hamna på gatan. Men allt går inte som planerat för GSI och spelreglerna ändras helt.

Läs mer om filmen…

Johan Falk: GSI – Gruppen för särskilda insatser

gruppenforsarskildainsatser

Johan Falk: GSI – Gruppen för särskilda insatser

Kvällens filmtips är Johan Falk: GSI – Gruppen för särskilda insatser, här får vi åter träffa vår favorit polis Johan Falk. Han har precis fått en ny tjänst på GSI efter sina fem år på Europol. En kollega till Johan blir dödad och efter sig lämnar han över sin infiltratör vid namn Lisa till Falk.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Intervju med Jakob Eklund och Mikael Tornving

Här kommer en intervju med mannen som spelar Johan Falk i Johan Falk filmerna och han som spelar hans kumpan i filmerna nämligen Mikael Tornving. Vi fick chansen att intervjua Jakob Eklund och Mikael Tornving under pressdagen inför filmen Johan Falk – Kodnamn Lisa

Första delen av intervjun:

Andra delen av intervjun:

Klicka här för att se fler bilder på Jakob Eklund och Mikael Tornving från pressdagen…

Johan Falk: Kodnamn Lisa

JOHAN FALK - KODNAMN LISA

Johan Falk: Kodnamn Lisa

Kvällens filmtips är en Johan Falk film som går upp på bio. I den här filmen får vi följa upplösningen av Frank Wagners och Johan Falks samarbete. Frank har återvänt till Sverige för att fixa vissa saker innan han ska dra sig tillbaka. Men en natt stormas hans lägenhet av ett gäng okända män och han tvingas snabbt fly och söker hjälp hos Johan Falk.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Johan Falk: Barninfiltratören

Johan Falk: Barninfiltratören

Ett av dagens filmtips är ännu en Johan Falk film. Den här gången får vi följa en ung rånarliga som rånar väktare mitt i ett köpcentrum. Eftersom de tvingar väktarna att klä av sig så kallas ligan snabbt för nakenrånarna. Efter att ett rån inte riktigt går som planerat så måste den unge ledaren för gruppen Ricky snabbt få pengarna tvättade.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Johan Falk: Organizatsija Karayan

Johan Falk: Organizatsija Karayan

Torsdagens filmtips är Johan Falk: Organizat sija Karayan. Här får åter följa Johan Falk och den här gången blir det åter personligt för Johan. Då filmen börjar med att hans styvdotter blir kidnappad pga att hennes biologiske pappa som är i byggbranschen har trampat i klaveret när det kommer till en estnisk byggfirma som vill ha sina pengar.

Läs mer om filmen samt se trailer…