Johan Falk: Kodnamn Lisa


JOHAN FALK - KODNAMN LISA

Johan Falk: Kodnamn Lisa

Kvällens filmtips är en Johan Falk film som går upp på bio. I den här filmen får vi följa upplösningen av Frank Wagners och Johan Falks samarbete. Frank har återvänt till Sverige för att fixa vissa saker innan han ska dra sig tillbaka. Men en natt stormas hans lägenhet av ett gäng okända män och han tvingas snabbt fly och söker hjälp hos Johan Falk.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman:
Det här är enligt mig den bästa Johan Falk filmen i serien, och jag tycker dom har lyckats riktigt väl med att hålla tempot uppe genom hela filmen utan en lugn stund får vi följa med på en actionladdad resa.

I de senaste filmerna har vi inte sett så mycket av Joel Kinnaman i rollen som Frank Wagner, utan han har fått lämna plats åt Jens Hultén i rollen som Seth Rydell. Men nu är åter Joel tillbaka i rampljuset och fokus ligger på han och Jakob Eklund i rollen som Johan Falk. Den här filmen knyter ihop säcken på Falks och Wagners samarbete och ihop med det får vi återse en hel del folk från dom tidigare filmerna. Det ryktas att det kommer komma en till vända Johan Falk filmer och jag hoppas att dom ryktena är sanna särskilt om de filmerna håller den här nivån. Men det är något som fortfarande gör att det känns som en tv film när man ser den och inte en bio film, även om den är riktigt välgjord.

Går man och ser Johan Falk – Kodnamn Lisa så kommer man att få förstklassig action från början till slut. Har ni gillat alla tidigare Johan Falk filmerna så kommer ni verkligen inte bli besvikna den här gången heller.

Filmtrailer:

Betyg : 4 ??? av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Speak Your Mind

*