Jens Hultén

Jens Hultén
Namn: Jens Hultén
Född: 1963-12-06
Övrigt:

Jens Charley Hultén är född i Stockholm och uppvuxen i Vasastan i Stockolm, med sin mamma som jobbade och hans far var jazzmusiker. Han är en svenskskådespelare som många känner igen som Seth Rydell från Johan Falk filmerna. Men en av hans tidigaste roller är från filmen Under Ytan med Johanna Sällström och Mikael Persbrandt. Han hade även roll som bad guy i James Bond filmen Skyfall. Innan han blev skådespelare så har han jobbat som dörrvakt och tränat kamsport. Han öppnade även upp en egen kampsportsklubb redan när han var 25 år.

Johan Falk: National Target

johan-falk-national-target

Johan Falk: National Target

Eftermiddagens filmtips är Johan Falk: National Target där vi får träffa Johan Falk och GSI. Den här gången är dom på jakt efter en rysk maffialedare som håller på att leverera amfetamin till Sverige. Problemet är bara att ingen vet vem han är eller hur han ser ut så GSI får åter ta hjälp av Frank Wagner för att komma närmare den ryska maffialedaren men det är inte helt riskfritt.

Läs mer om filmen…

Johan Falk: Vapenbröder

vapenbroder

Johan Falk: Vapenbröder

Morgonens filmtips är Johan Falk: Vapenbröder där vi åter får träffa Johan Falk och gänget på GSI. Det hela börjar med att dom är ute på ett uppdrag ihop med den norska polisen i jakt på att köpa ett gäng vapen så att de inte ska hamna på gatan. Men allt går inte som planerat för GSI och spelreglerna ändras helt.

Läs mer om filmen…

Johan Falk: GSI – Gruppen för särskilda insatser

gruppenforsarskildainsatser

Johan Falk: GSI – Gruppen för särskilda insatser

Kvällens filmtips är Johan Falk: GSI – Gruppen för särskilda insatser, här får vi åter träffa vår favorit polis Johan Falk. Han har precis fått en ny tjänst på GSI efter sina fem år på Europol. En kollega till Johan blir dödad och efter sig lämnar han över sin infiltratör vid namn Lisa till Falk.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Intervju med Anders Nilsson och Jens Hultén

Här kommer en intervju i två delar med Anders Nilsson mannen bakom Johan Falk filmerna, samt Jens Hultén som spelar Seth Rydell i filmerna. Det bjuder på allt från sina egna filmtips till roliga saker som hände under inspelningarna av filmerna.

Första delen av intervjun:

Andra delen av intervjun:

Här kan ni kolla in en blooper som Anders Nilsson bjöd på från inspelningen av Johan Falk filmerna:
http://www.filmkritikerna.se/blooper-fran-inspelningen-av-johan-falk

Klicka här för att se fler bilder på Anders Nilsson och Jens Hultén från pressdagen…

Blooper från inspelningen av Johan Falk


Idag intervjuade vi Jakob Eklund, Jens Hultén, Mikael Tronving och Anders Nilsson inför den kommande filmen Johan Falk – Kodnamn Lisa. Intervjuerna kommer att komma upp i veckan, men under en intervju så delade en av dom med sig om en rolig händelse som hände under inspelningen av filmen. Dom var så snälla att dom bjöd från ett klipp där något händer som inte skulle hända.

Johan Falk: Kodnamn Lisa

JOHAN FALK - KODNAMN LISA

Johan Falk: Kodnamn Lisa

Kvällens filmtips är en Johan Falk film som går upp på bio. I den här filmen får vi följa upplösningen av Frank Wagners och Johan Falks samarbete. Frank har återvänt till Sverige för att fixa vissa saker innan han ska dra sig tillbaka. Men en natt stormas hans lägenhet av ett gäng okända män och han tvingas snabbt fly och söker hjälp hos Johan Falk.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Johan Falk: Barninfiltratören

Johan Falk: Barninfiltratören

Ett av dagens filmtips är ännu en Johan Falk film. Den här gången får vi följa en ung rånarliga som rånar väktare mitt i ett köpcentrum. Eftersom de tvingar väktarna att klä av sig så kallas ligan snabbt för nakenrånarna. Efter att ett rån inte riktigt går som planerat så måste den unge ledaren för gruppen Ricky snabbt få pengarna tvättade.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Johan Falk: Organizatsija Karayan

Johan Falk: Organizatsija Karayan

Torsdagens filmtips är Johan Falk: Organizat sija Karayan. Här får åter följa Johan Falk och den här gången blir det åter personligt för Johan. Då filmen börjar med att hans styvdotter blir kidnappad pga att hennes biologiske pappa som är i byggbranschen har trampat i klaveret när det kommer till en estnisk byggfirma som vill ha sina pengar.

Läs mer om filmen samt se trailer…