Abbie Cornish

Abbie Cornish
Namn: Abbie Cornish
Född: 1982-08-07
Övrigt:
Abbie Cornish växte upp på hennes föräldrar 170 tunnland lantgård i Hunter Valley staden Lochinvar med sina tre bröder och yngre syster.
Abbie började modellering vid 13 års ålder .
Hennes första handlar jobb var i åldern 15 på Australian Broadcasting kommissionen serien " Barnsjukhus " (1997) spelar en tetraplegi .

RoboCop

robocop_poster

RoboCop

Dagens filmtips är ingen mindre än RoboCop. Nu får vi återigen följa Alex Murphy (Joel Kinnaman) bli RoboCop. Året är 2028 i Detroit och efter att ha skadats i tjänsten så förvandlas Alex Murphy till hälften människa, hälften robot.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Limitless

Limitless

Limitless

Dagens filmtips blir filmen Limitless som har biopremiär den 29e April. Limitless är en spännande thriller film där Bradley Cooper spelar rollen som en misslyckad författare som en dag springer på en gammal vän som förser han med en topphemlig drog. Droger förändrar hans liv fullständigt då drogen gör att han kan använda 100% av sin hjärna vilket gör att han blir den perfekta versionen av sig själv. Hans snabba framgångar för inte bara bra saker med sig utan han lockar även till sig en hel del fiender.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Sucker Punch

Sucker Punch

Sucker Punch

Dagens filmtips blir en riktigt bra film som heter Sucker Punsch och den har Sverige premiär den 8 April. Sucker Punch är en surrealistisk verklighetsvision olik något man har sett tidigare på bio. Vi får följa Baby Doll på en resa in i hennes drömvärld som hon flyr till efter att ha blivit inlåst på ett mentalsjukhus. Ihop med fyra andra patienter så beslutar de sig för att rymma.

Läs mer om filmen samt se trailer…