Robert De Niro

Robert De Niro
Namn: Robert De Niro
Född: 1943-08-17
Övrigt:
Robert De Niro, är en av de största aktörerna i sin tid , föddes i New York City år 1943 till två konstnärer.
Han är utbildad vid Stella Adler Conservatory och American Workshop.
Han vunnit första berömmelse för sin roll i Bang Drum sakta (1973) , men han fick sitt rykte som en flyktig aktör i Mean Streets (1973) , som var hans första film med regissören Martin Scorsese .
År 1974 De Niro fick en Oscar för bästa manliga biroll för sin roll i The Godfather: Part II (1974) och fick Oscar nomations för bästa skådespelare i Taxi Driver (1976) , The Deer Hunter (1978) och Cape Fear ( 1991).
Han vann bästa skådespelare 1980 för Raging Bull (1980).
De Niro leder för närvarande sitt eget produktionsbolag, Tribeca Film Center och gjorde sin regidebut 1993 med A Bronx Tale (1993).

Grudge Match

grudge_match_0

Grudge Match

Morgonens filmtips är Grudge Match där vi får se Sylvester Stallone och Robert De Niro i rollerna som två avdankade boxare. Då den ena av dom la sin karriär på hyllan för 30 år sen så blev det aldrig en sista match mellan dom, förens nu.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Family

family_xlrg

The Family

Kvällens filmtips är The Family. Här får vi följa Manzoni familjen som tillhör maffian. Men efter att ha gått med i ett vittnesprogram så förflyttas familjen runt på olika platser i världen tills de råkar avslöja sig. Nu har dom tillslut hamnat i Frankrike. Men att anpassa sig till sitt nya liv och sluta med de gamla maffia vanorna är inte så lätt som dom tror.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Silver Linings Playbook

silverliningsplaybook

Silver Linings Playbook

Dagens filmtips är filmen Silver Linings Playbook (svensktitel: Du gör mig galen!). Filmen handlar om Pat Solitano (Bradley Cooper)som får ett nervsammanbrott efter att han ertappat sin fru tillsammans med en annan man och hans väg tillbaka till ett ”normalt” liv. I filmen får vi följa Pat från det att han blir utskriven från en psykiatrisk klinik och flyttar in till sina föräldrar och hans kamp med att få iordning sitt liv. Pat kämpar desperat med att få tillbaka sin fru och hantera sina utbrott och humörsvängningar. Under resans gång träffar han Tiffany (Jennifer Lawrence), som är minst lika galen som han själv, men som påverkar honom på sätt som han inte hade räknat med.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Being Flynn

Being Flynn

Dagens filmtips är filmen Being Flynn där vi får följa den kämpande författaren Nick Flynn som jobbar på ett hem för hemlösa. Nick kämpar hårt för att undvika att gå i sin fars fotspår som också är en författare. Efter att inte haft någon kontakt med sin far så träffar han honom på jobbet.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Freelancers

Freelancers

Kvällens filmtips är filmen Freelancers med 50 cent, Robert De Niro och Forest Whitaker. Här får vi följa sonen till en mördad polis som själv väljer att bli polis. Hans fars partner tar snabbt ett intresse för han och tar han under sina vingar för att skydda och visa han hur det går till på gatan.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Limitless

Limitless

Limitless

Dagens filmtips blir filmen Limitless som har biopremiär den 29e April. Limitless är en spännande thriller film där Bradley Cooper spelar rollen som en misslyckad författare som en dag springer på en gammal vän som förser han med en topphemlig drog. Droger förändrar hans liv fullständigt då drogen gör att han kan använda 100% av sin hjärna vilket gör att han blir den perfekta versionen av sig själv. Hans snabba framgångar för inte bara bra saker med sig utan han lockar även till sig en hel del fiender.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Meet the Parents: Little Fockers

Meet the Parents: Little Fockers

Söndagens filmtips blir Meet the Parents: Little Fockers som är den tredje filmen i Meet The Parents serien. Här får vi följa Robert De Niro som spelar Jack Byrnes som är orolig för sin familjs framtid och därför granskar han och kontrollerar han sin svärson Greg Focker om han har det som krävs för att ta över rollen som familjens största höns.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Machete

Machete

Kvällens filmtips är Machete vilket är en solkar film för filmtoppen, här får vi följa en man kallad Machete som får i uppdrag att döda en senator. Men just när han ska avlossa skottet upptäcker han att någon siktar på honom och förstår att han har blivit lurad. Machete överlever trots allt skottet och är nu ute efter hämnd. Om du anlitar honom för att döda fienden, se till att fienden inte är du!
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…