Machete


Machete

Kvällens filmtips är Machete vilket är en solkar film för filmtoppen, här får vi följa en man kallad Machete som får i uppdrag att döda en senator. Men just när han ska avlossa skottet upptäcker han att någon siktar på honom och förstår att han har blivit lurad. Machete överlever trots allt skottet och är nu ute efter hämnd. Om du anlitar honom för att döda fienden, se till att fienden inte är du!

Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: Ja Machete var en riktigt bra film må jag säga, den tillhör verkligen kategorin bra filmer. Det är väldigt roligt att se så många stora namn i en film som just Machete. Så som Robert De Niro, Jessica Alba, Steven Seagal, Michelle Rodrigues, Cheech Marin, Lindsay Lohan med fler. Gillar man filmen from dusk til dawn kommer man gilla den här filmen med. Men det här är nog dock en sån film som man antingen tycker är jätte bra eller så gillar man inte den här filmen alls. Vad tycker ni som har sett filmen? bra? dålig?

Filmtrailer:

Betyg: 4,1 machetes av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Ja den är grym 😉 Fast hade gärna fått vara ännu mer gore i den för min smak 😀

  2. sv: tack så mycket, kul med en filmblogg! =) Precis vad jag behöver haha.

  3. Ja bra serier verkligen!Åh såg Knight & Day häromdagen, jag rådiggade den! Här var de tju många bra filmtips,hehe;)

  4. Tack så mkt själv! 🙂

  5. Funderar på att start en filmblogg också. men oj, vad jag längtar efter den här, trodde inte den var färdig på ett halv år än….

  6. Haha varsågod! 🙂 Du kanske också har ngt??

Speak Your Mind

*