Jessica Alba

Jessica Alba
Namn: Jessica Alba
Född: 1981-04-28
Övrigt:
Född i Pomona , Kalifornien, den 28 april 1981 flyttade Jessica Alba och hennes familj till Biloxi , Mississippi, när hon var ett spädbarn.
Förälskad i tanken på att bli en skådespelerska från fem års ålder var hon 12 innan hon tog sin första drama lektioner.
Nio månader senare var hon signad av en agent.
En begåvad ung skådespelerska , har Jessica redan spelat olika roller , från ljus komedi till tråkiga drama sedan början hennes karriär.
Hon debuterade långfilm 1993 i Hollywood Pictures komedi Camp Nowhere (1994).

A.C.O.D

acod

A.C.O.D

Kvällens filmtips är en komedi vid namnet A.C.O.D som står för Adult Children Of Drivorce. Här får vi följa en vuxen man som upptäcker att han har varit med i en studie om just barn till skilda föräldrar. Och han får nu reda på att det ska bli en uppföljning av studien 15 år senare.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Valentine’s Day

Valentine’s Day (2010)

Denna minst sagt stjärnspäckade film får bli eftermiddagens filmtips. Det är en romantisk komedi där vi får följa flera olika par under deras firande av Alla hjärtans dag och vi får se att mycket hinner hända under bara en dag…

Läs mer om filmen samt se trailer…

Machete

Machete

Kvällens filmtips är Machete vilket är en solkar film för filmtoppen, här får vi följa en man kallad Machete som får i uppdrag att döda en senator. Men just när han ska avlossa skottet upptäcker han att någon siktar på honom och förstår att han har blivit lurad. Machete överlever trots allt skottet och är nu ute efter hämnd. Om du anlitar honom för att döda fienden, se till att fienden inte är du!
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…

Awake

Awake

Dags för dagens filmtips! Filmen Awake handlar om unge Clay Beresford, spelad av Hayden Christensen, som är ett ”ungt geni” inom finans och är mycket framgångsrik i området. Mycket pågår i hans liv, han är i behov av en hjärttransplantation och är kär i Sam Lockwood som han gifter sig med. Transplantationen genomförs av Clays gode vän Jack som tyvärr har andra planer för Clay…

KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…