Queen Latifah

Queen Latifah
Namn: Queen Latifah
Född: 1970-03-18
Övrigt:
Hip-hop drottningen Queen Latifah men kvinnan bakom är Dana Owens , som föddes den 18 mars , 1970, i East Orange , New Jersey.
Hon kom från en polis familj - både hennes far och äldre bror var poliser , som senare skulle påverka hennes rimmade stil och livsfilosofi .

Ice Age: Continental Drift

Ice Age: Continental Drift

Kvällens filmtips är ingen mindre än den animerade komedin Ice Age: Continental Drift som är fjärde filmen i Ice Age serien. Här får vi åter igen träffa Manny, Diego och Sid när dom ger sig ut på äventyr utan att riktigt ha planerat det. Dom hamnar på ett isberg som tar dom från Mannys familj och så han och gänget gör allt för att ta sig tillbaka igen.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Dilemma

The Dilemma

The Dilemma

Ett av dagens filmtips blir filmen The Dilemma där vi får följa Vince Vaughn och Kevin James som spelar bästa vänner. De båda vännerna håller på att jobba på ett väldigt viktigt kontrakt som de bara måste få för att inte förlora alla sina pengar. Problemet är bara att Vince Vaughn upptäcker att Kevin James fru i filmen är otrogen, och nu vet han inte om han ska berätta innan de är klara eller inte.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Valentine’s Day

Valentine’s Day (2010)

Denna minst sagt stjärnspäckade film får bli eftermiddagens filmtips. Det är en romantisk komedi där vi får följa flera olika par under deras firande av Alla hjärtans dag och vi får se att mycket hinner hända under bara en dag…

Läs mer om filmen samt se trailer…

Honungsbiets hemliga liv

Honungsbiets hemliga liv

Känsloladdat drama om Lily som flyr sin tyranniske far och hamnar på en honungsodling där hon lär känna lite speciella kvinnor med namn efter månader…
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…