John Leguizamo

John Leguizamo
Namn: John Leguizamo
Född: 1964-07-22
Övrigt:

Född 22 juli 1964 , i Bogotá , Colombia , var Leguizamo fyra när hans familj emigrerade till USA.
Han växte upp i Queens , New York , deltog i New York University och studerade under legendariska agerar tränare Lee Strasberg för endast en dag innan Strasberg gick bort.

Ice Age

ice age

Ice Age

Ett av fredagens filmtips är en bra film som heter Ice Age. Här får vi följa en mammut, en sengångare och sabeltandad tiger. Dom ger sig ut på ett äventyr att återlämna en liten bäbis till människorna. Men på vägen så möter dom en hel del motgångar.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Land of the Dead

Land of the Dead

Kvällens filmtips är en skräckfilm som heter Land of the Dead. Filmen utspelar sig i en framtidsvärld där alla som dör blir zombies och vaknar åter till liv för att döda andra. Men precis som allt här i världen så utvecklas även zombies och blir smartare och går från att bara vandra runt slumpmässigt till att bli smartare och ha ett gemensamt mål.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Ice Age: Continental Drift

Ice Age: Continental Drift

Kvällens filmtips är ingen mindre än den animerade komedin Ice Age: Continental Drift som är fjärde filmen i Ice Age serien. Här får vi åter igen träffa Manny, Diego och Sid när dom ger sig ut på äventyr utan att riktigt ha planerat det. Dom hamnar på ett isberg som tar dom från Mannys familj och så han och gänget gör allt för att ta sig tillbaka igen.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Vanishing on 7th Street

vanishing on 7th street

Vanishing on 7th Street

Eftermiddagens filmtips blir Wanishing on 7th Street som är en blandning av skräckfilm och thriller film. Hela staden Detroit mörkläggs genom att stort strömavbrott och samtidigt försvinner nästan alla människor som vistas i mörkret. Några ensamma överlevare samlas för att försöka klara sig från mörkret.

Läs mer om filmen samt se trailer…