Hayden Christensen

Hayden Panettiere
Namn: Hayden Panettiere
Född: 1989-08-21
Övrigt:
Hayden Leslie Panettiere föddes den 21 augusti 1989 i Palisades , New York.
Hon bor fortfarande i New York med sina föräldrar, Lesley Vogel och Skip Panettiere och yngre bror Jansen Panettiere .
Men hon är nog mest känd i USA för sin roll som "Claire " på den populära tv- show , "Heroes" ( 2006/II ).
När det gäller filmer, spelade Hayden i Remember the Titans (2000) med Denzel Washington och Joe Somebody (2001) med Tim Allen.

Jumper

Jumper

Jumper

Dagens filmtips är action film som heter Jumper. Vi får följa en ung man som upptäcker att han kan teleportera sig själv vart han vill i världen. Men han upptäcker snart att det är män och kvinnor som är ute för att döda han. Och att det har varit ett krig mellan de som kan teleportera sig och de som vill döda dom sen århundraden tillbaka i tiden.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Vanishing on 7th Street

vanishing on 7th street

Vanishing on 7th Street

Eftermiddagens filmtips blir Wanishing on 7th Street som är en blandning av skräckfilm och thriller film. Hela staden Detroit mörkläggs genom att stort strömavbrott och samtidigt försvinner nästan alla människor som vistas i mörkret. Några ensamma överlevare samlas för att försöka klara sig från mörkret.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Awake

Awake

Dags för dagens filmtips! Filmen Awake handlar om unge Clay Beresford, spelad av Hayden Christensen, som är ett ”ungt geni” inom finans och är mycket framgångsrik i området. Mycket pågår i hans liv, han är i behov av en hjärttransplantation och är kär i Sam Lockwood som han gifter sig med. Transplantationen genomförs av Clays gode vän Jack som tyvärr har andra planer för Clay…

KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…