Vanishing on 7th Street


vanishing on 7th street

Vanishing on 7th Street

Eftermiddagens filmtips blir Wanishing on 7th Street som är en blandning av skräckfilm och thriller film. Hela staden Detroit mörkläggs genom att stort strömavbrott och samtidigt försvinner nästan alla människor som vistas i mörkret. Några ensamma överlevare samlas för att försöka klara sig från mörkret.


Filmkritikerna diskuterar Vanishing on 7th Street:

Zeroc: Vanishing on 7th Strett var ingen jätte höjdare, visst höll filmen lite mystik genom hela filmen. Men för att vara en skräckfilm så var den inte någon jätte höjdare. Det finns en hel del kända ansikten i filmen bland annat Hayden Christensen som många känner igen från Star Wars och Jumper. I filmen spelar han en reporter som i början bara bryr sig om sig själv men ju längre in i filmen man kommer så börjar han bry sig allt mer och mer om sin omgivning. Sen har vi Thandie Newton som spelar en kvinna som är på jakt efter sin dotter som är borta efter att mörkret föll. Vad tycker ni som har sett filmen?

Filmtrailer för Vanishing on 7th Street:

Betyg: 2 försvunna människor av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. efter vad ni har sagt så vet man inte om man orkar se den 😀

  2. Hmm, jag blev faktiskt lite nyfiken på denna.

  3. Adam Gustavsson says

    Se inte denna filmen! Var verkligen den överlägset sämst film jag någonsin sett. Ingen riktig dramaturgi, ingen bra början och definitiv inget bra avslut!!

Speak Your Mind

*