Jamie Foxx

Jamie Foxx
Namn: Jamie Foxx
Född: 1967-12-13
Övrigt:

Han säger att han hade en mycket rigid uppfostran och han placerades honom i scouterna och kyrkokören .
Under gymnasietiden spelade han quarterback för hans high school.
Han studerade musik på college.
Han släppte ett musikalbum 1994 och sjunger ledmotivet för hans filmen Any given söndag (1999).
Men år 1989 förändrades hans liv när en väninna utmanade honom att stiga upp på scenen på Comedy Club .
Han har en dotter, Corrine , född 1995.

The Amazing Spider-Man 2

spider-man

The Amazing Spider-Man 2

Kvällens filmtips är ingen mindre än den efterlängtade uppföljare The Amazing Spider-Man 2. Här får vi åter följa Spider-man som nu kämpar med att både vara en hjälte men även kunna leva det vardagliga livet som Peter Parker. Men när en ny fiende hotar staden så måste Peter snabbt bestämma sig för vad han ska göra.

Läs mer om filmen samt se trailer…

White House Down

whitehousedown

White House Down

Morgonens filmtips är White House Down, som går upp på bio den 20:e September. Här får vi följa en man som tar med sin dotter på en tur runt vita huset. När vita huset i samma stund blir attackerat av en grupp väldigt tungt beväpnade män. Så nu gör han allt för att hålla både sin dotter och presidenten säkra.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Django Unchained

django-unchained

Django Unchained

Kvällens filmtips är ingen mindre än den efterlängtade Django Unchained från Quentin Tarantino. Filmen utspelar sig i den amerikanska södern innan det amerikanska inbördeskriget. Vi får följa Django som har varit en slav fram tills det att han träffar den tyska prisjägaren Dr King Schultz. Då Schultz är på jakt efter Brittlebröderna så måste han ta hjälp av Django då han är den enda som vet hur dom ser ut. Django och Schultz blir ett okonventionellt radar par som håller sig genom hela filmen.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Rio

Rio

Rio

Kvällens filmtips blir en tecknad film vid namn Rio, där vi får följa med fågeln Blu som är en macaw som bor hos en tjej som heter Linda i Minnestora, en dag kommer dock en fågelforskare från Rio de Janerio och övertala Linda att komma med till Rio för att Blu måste para sig med den sista tjejen av deras ras för att dom ska överleva. Men väl i Rio blir de båda macaw fåglarna kidnappade och vi får följa med på deras jakt på frihet.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Valentine’s Day

Valentine’s Day (2010)

Denna minst sagt stjärnspäckade film får bli eftermiddagens filmtips. Det är en romantisk komedi där vi får följa flera olika par under deras firande av Alla hjärtans dag och vi får se att mycket hinner hända under bara en dag…

Läs mer om filmen samt se trailer…

Law Abiding Citizen

Law Abiding Citizen

Law Abiding Citizen

Vi får följa Clyde Shelton vars familj blivit mördad och när mördaren går fri så rinner bägaren över för Clyde som väljer att hämnas på alla som har haft något med fallet att göra. Vi får följa Clyde i sin egna jakt på vad han anser vara rättvisa.
[Read more…]