Ashton Kutcher

Ashton Kutcher
Namn: Ashton Kutcher
Född: 1978-02-07
Övrigt:
År 1997 Ashton Kutcher var en biokemi student vid universitetet i Iowa och upptäcktes av en lokal talangscout.
Han har en tvillingbror Michael och en syster Tausha .
Han växte upp på landsbygden i Homestead, Iowa, examen från Clear Creek - Amana High School i Tiffin, Iowa.
Under 2010 var Kutcher en av Time Magazines Top 100 mest inflytelserika personer.
Han skapade Demi och Ashton Foundation, för att eliminera barn över hela världen sexslaveri .
Kutcher är en skådespelare / producent och grundare av Katalyst , en studio för sociala medier.

Jobs

jobs

Jobs

Kvällens filmtips är filmen Jobs där vi får följa med på den sanna historien om den nu bortgångne Steve Jobs som är grundaren av Apple. Vi får följa med på resan som tar Jobs från att vara en hippie tills det att han blir en av dom största inom IT världen.

Läs mer om filmen samt se trailer…

No Strings Attached

No Strings Attached

No Strings Attached

Morgonens filmtips blir filmen No Strings Attached som har bio Premiär 1 April. No Strings Attached är en underhållande komedi film där vi får följa vännerna Emma och Adam som har känt varandra sen de var små. ´Det hela försvåras dock då dom båda känner fysiskt för varandra så beslutar det att ingå en pakt där de inte får bli avundsjuka på varann, inga förväntningar, inga bråk, inga blommor och inga kramar, handhållning eller gullande. Så nu kommer frågan, kommer de klara av att ha sex utan att få mer känslor för varandra?

Läs mer om filmen samt se trailer…

Valentine’s Day

Valentine’s Day (2010)

Denna minst sagt stjärnspäckade film får bli eftermiddagens filmtips. Det är en romantisk komedi där vi får följa flera olika par under deras firande av Alla hjärtans dag och vi får se att mycket hinner hända under bara en dag…

Läs mer om filmen samt se trailer…

Killers

Killers

Killers

Söndagens filmtips blir Killers som är en bra komedi film och perfekt för en söndag. Här får vi följa en kvinna som är på semester resa med sina föräldrar och där möter hon den perfekta mannen är det hon tror. Men när de väl kommer hem spricker snart den idylliska fasaden. När det kommer fram att mannen är en lönnmördare och alla grannar är ute för att döda dom.
[Read more…]