Topher Grace

Topher Grace
Namn: Topher Grace
Född: 1978-07-12
Övrigt:
Topher växte upp i Darien , Connecticut.
Han gick i skolan i Massachusetts i två år , där han började sin skådespelarkarriär i musikaler som " Joseph och The Amazing Technicolor Dreamcoat " och "The Pirates of Penzance ".
Hans första namn är Christopher , och han hatade att kallas Chris i skolan , så han ändrade det till Topher allteftersom tiden gick .
Grace hoppade av USC för att börja sin karriär show business i " That '70s Show " (1998) vid 20 års ålder .

The Double

The Double

The Double

Dagens filmtips är en spännande drama thriller som heter The Double, här får vi följa en pensionerad CIA agent som slås ihop med en ung FBI agent som är på jakt efter lönnmördare från den gamla sovjettiden. Och tiden börjar bli knapp för att finna rätt man och jakten blir allt farligare och farligare.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Take Me Home Tonight

Take Me Home Tonight

Dagens andra filmtips blir filmen Take Me Home Tonight som också är en komedi film. Här får vi följa Matt Franklin som precis är klar med universitet och vet inte riktigt vad han ska göra med sitt liv så under tiden jobbar han i en video butik, där han står och dagdrömmer om sin höstadie förälskelse som han aldrig vågade fråga chans på. Men en dag kommer hon in i video butiken och det vänder totalt upp och ner på Matts liv.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Valentine’s Day

Valentine’s Day (2010)

Denna minst sagt stjärnspäckade film får bli eftermiddagens filmtips. Det är en romantisk komedi där vi får följa flera olika par under deras firande av Alla hjärtans dag och vi får se att mycket hinner hända under bara en dag…

Läs mer om filmen samt se trailer…