Hachi: A Dog’s Tale

Hachiko poster

Hachi: A Dog’s Tale

Sugen på myskväll eller en värmefylld matiné? Då är Lasse Hallströms ”Hachiko – en vän för livet” något för dig. Här träffar vi den herrelösa valpen Hachiko som tappas bort på en tågperrong i USA efter han skeppats hela vägen från Japan. Ensam och förvirrad springer han in i professorn Parker Wilson som tar med honom hem. Det är kärlek vid första ögonkastet för både djur och människa.

Läs mer om filmen samt se trailer…

The Double

The Double

The Double

Dagens filmtips är en spännande drama thriller som heter The Double, här får vi följa en pensionerad CIA agent som slås ihop med en ung FBI agent som är på jakt efter lönnmördare från den gamla sovjettiden. Och tiden börjar bli knapp för att finna rätt man och jakten blir allt farligare och farligare.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Brooklyn’s Finest

Brooklyns Finest

Brooklyn’s Finest

Här kommer ett filmtips och det är Brooklyn’s Finest som är en amerikansk kriminalfilm av Antoine Fuqua från 2009 med bland annat Richard Gere, Don Cheadle, Ethan Hawke, Ellen Barkin och Wesley Snipes i rollerna.Filmen spelades in i Manhattan, Queens, och Brooklyn i New York. Vi får följa olika poliser som ställs inför olika dilemman och prövningar. Frågan man som ställs genom filmen är om rätt beslut kommer att tas. Detta är en av många bra filmer som setts på sistone.
[Read more…]