Brooklyn’s Finest


Brooklyns Finest

Brooklyn’s Finest

Här kommer ett filmtips och det är Brooklyn’s Finest som är en amerikansk kriminalfilm av Antoine Fuqua från 2009 med bland annat Richard Gere, Don Cheadle, Ethan Hawke, Ellen Barkin och Wesley Snipes i rollerna.Filmen spelades in i Manhattan, Queens, och Brooklyn i New York. Vi får följa olika poliser som ställs inför olika dilemman och prövningar. Frågan man som ställs genom filmen är om rätt beslut kommer att tas. Detta är en av många bra filmer som setts på sistone.

Filmkritikerna diskuterar:

Zeroc: En helt ok polisfilm, har sett både bättre och sämre. Den här va en riktig långfilm och gillar man inte den här typen av film bör man undvika den. Men det blir lätt så rätt att lista ut slutet i filmen efter sådär halva filmen så får se om ni också tycker det. Är det nån där ute som har sett filmen?

Filmtrailer:

Betyg: 3,1 poliser av 5 möjliga

Länkar om filmen:
Ni kan hitta rollistan av filmen här
Köp filmen här

Related Posts with Thumbnails

Comments

 1. Tycker jag du ska göra. Jag är ju ingen filmkritiker men hade fler åsikter om Amelia som jag valde att inte skriva just för att jag ville att alla ska få bilda sig sin egen uppfattning. Som tillexempel att kemin mellan Richard Gere och Hilary Swank inte är så stark. Jag tycker inte den lyser igen tvn:)

 2. hej!

  Absolut tycker jag du ska se den på bio, om du gillade dem andra två så kommer du älska den här. men när den är slut är det fortfarande massor med frågor som är obesvarade. 🙂 men jag tycker den är helt klart värd pengarna det kostar att se den på bio!

 3. Åh vilken bra sida 🙂 Denna ska jag besöka ofta! 🙂

 4. SV: Jag tyckte faktiskt kvaliten var bra ! Med tanke på att Cam och TS releaserna nyss kommit ut!
  Då man såg med undertext och på playstation 3 så var kvaliten bättre än en VHS 🙂

 5. Hejsan, det tycker jag absolut att du bör göra!
  Väldigt bra film!
  kram

 6. Svar: Jaså, jo jag tyckte det var en bra film, väldigt bra filmad och jag gillar storyn, antagligen mest för att jag inte är troende och tycker sånt är fascinerande. Kan tänka mig att den inte är lika bra om man ser den igen eftersom man då vet att han är blind redan från början.

  Extra kul var det att se Mila Kunis i en seriös roll då jag tycker att hon enbart är ”Jackie” från 70s.

 7. Hehe nej precis man kan aldrig få för mycket av filmer:) Får komma ihåg denna bloggen nästa gång jag behöver nått filmtips då;)

Speak Your Mind

*