Sinister

sinister

Sinister

Fredagens filmtips är en skräckfilm som heter Sinister. Här får vi följa en författare som skriver om brott som har hänt på riktigt. En dag hittar han ett gäng 8mm filmer som visar det mordet som han skriver om idag. I sin jakt efter vad som har hänt finner han sig i spåren på en seriemördaren som har hållit på sen 1960s.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Training Day

Training Day

Tisdagens filmtips är Training Day från 2001. Här får vi följa Jake Hoyt som är ute på sin första dag som polis på narkotikaavdelningen. Men hans mentor Alonzo Harris verkar inte ha rent mjöl i påsen, och Jake måste snart bestämma sig för om han ska göra det som är rätt eller göra vad hans mentor säger åt han att göra.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Brooklyn’s Finest

Brooklyns Finest

Brooklyn’s Finest

Här kommer ett filmtips och det är Brooklyn’s Finest som är en amerikansk kriminalfilm av Antoine Fuqua från 2009 med bland annat Richard Gere, Don Cheadle, Ethan Hawke, Ellen Barkin och Wesley Snipes i rollerna.Filmen spelades in i Manhattan, Queens, och Brooklyn i New York. Vi får följa olika poliser som ställs inför olika dilemman och prövningar. Frågan man som ställs genom filmen är om rätt beslut kommer att tas. Detta är en av många bra filmer som setts på sistone.
[Read more…]