Gerard Butler

Gerard Butler
Namn: Gerard Butler
Född: 1969-11-13
Övrigt:
Född i Paisley , Skottland, till Margaret och Edward Butler , växte Gerard Butler upp tillsammans med sin äldre bror och syster i hemstaden Paisley , Skottland.
Han tillbringade också en del av sin ungdom i Kanada.
Hans föräldrar skilde sig när han var barn , och han och hans syskon togs omhand av deras mor , som senare gifte om sig .
Hans far gick bort när Gerard var i 20-årsåldern .
Butler gick på att delta i Glasgow University , där han studerade till jurist / advokat.

Olympus Has Fallen

olympus-has-fallen-poster

Olympus Has Fallen

Dagens filmtips är Olympus has fallen, varav olympus är kodnamnet för vita huset. Vita huset attackeras av ett gäng terrorister samtidigt som de lyckas kidnappa presidenten. När allt är i full gång så lyckas en före detta secret service agent in i vita huset för att göra allt i hans väg för att försöka rädda presidenten.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Machine Gun Preacher

Machine Gun Preacher

Machine Gun Preacher

Dagens filmtips är filmen Machine Gun Preacher som basseras på en sannhändelse. Här får vi följa Sam Childers som är en före detta knarklangare tills dagen då han fan gud och började sitt korståg för Sudans alla barn. Sam föresöker rädda alla barn han kan från att bli barnsoldater men till ett väldigt högt pris.

Läs mer om filmen samt se trailer…

300

300

Dagens lunch filmtips blir filmen 300 som är regisserad och skriven av Zack Snyder. Filmen är en riktigt skön action film där vi får följa kung Leonidas och han styrka på 300 män när det slås mot perserna. Fast det är underlägsna i antal så kämpar det hårt och ger perserna mer motstånd än vad de hade kunnat tro vilket resulterar i en riktigt bra film.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Gamer

Gamer

Gamer utspelas i en framtid där spelen går ut på att man har kontroll över en riktig person som strider på liv och död mot sin vilja i multiplayerspel. ”Kable” är en av dessa ”moderna gladiatorer”. Han kämpar för att överleva och för att kunna förenas med sin fru och dotter som orättvist blivit berövade från honom. Detta tänker dock inte spelets upphovsman tillåta…
KLICKA HÄR för att se trailern till filmen samt läs mer om filmen…

Law Abiding Citizen

Law Abiding Citizen

Law Abiding Citizen

Vi får följa Clyde Shelton vars familj blivit mördad och när mördaren går fri så rinner bägaren över för Clyde som väljer att hämnas på alla som har haft något med fallet att göra. Vi får följa Clyde i sin egna jakt på vad han anser vara rättvisa.
[Read more…]

The Bounty Hunter

The Bounty Hunter

Milo är en prisjägare som får veta att sitt nästa mål är sin före detta fru Nicole. Parets återträff blir allt annat än en trevlig date och Nicoles chans att avslöja polisens inblandning i ett mord gör inte det hela lättare. Med kriminella gäng hack i häl tvingas de att samarbeta för att säkerställa bevis.
[Read more…]