Aaron Eckhart

Aaron Eckhart
Namn: Aaron Eckhart
Född: 1968
Övrigt:
Aaron Eckhart har varit med i en hel del olika filmer, bland annat så har ni kunnat se han i filmen World Invasion: Battle Los angeles där han spelar Sgt. Michael Nantz. Sen har ni även kunnat se han i filmen Thank you for smoking där han spelar en lobbyist som arbetar hårt i Washington. Han är född och uppvuxen i USA.

I, Frankenstein

i_frankenstein_poster

I, Frankenstein

Morgonens filmtips är I, Frankenstein. 200 år efter att Dr Frankensteins varelse skapades så vandrar han fortfarande omkring på jorden. Han hamnar mitt i ett krig där det visar sig att han spelar en viktig roll. Hur kommer det hela utspela sig när Frankensteins monster tvingas välja sida i ett krig han dras in i.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Olympus Has Fallen

olympus-has-fallen-poster

Olympus Has Fallen

Dagens filmtips är Olympus has fallen, varav olympus är kodnamnet för vita huset. Vita huset attackeras av ett gäng terrorister samtidigt som de lyckas kidnappa presidenten. När allt är i full gång så lyckas en före detta secret service agent in i vita huset för att göra allt i hans väg för att försöka rädda presidenten.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Thank You for Smoking

Thank you for smoking

Thank You for Smoking

Lördagens filmtips är filmen Thank you for smoking. Där får vi följa en lobbyist för tobaksindustrin där han gör allt för att de ska bli bättre lagar just för rökning. Men samtidigt som han gör det så ska han vara en förebild för sin 12åriga son vilket visar sig vara rätt så svårt.

Läs mer om filmen samt se trailer…

World Invasion: Battle Los Angeles

World Invasion: Battle Los Angeles

Kvällens filmtips blir World Invasion: Battle Los Angeles som är en typisk amerikansk action film. I flera år har folk vart säkra på att det har sett ufon och liknande. Men året är 2011 när vi faktiskt får kontakt på riktigt, och det är inte så fredligt som många kanske trodde. Utan jorden blir anfallen av Aliens som är ute efter vårt vatten. Los Angeles blir den sista utposten för mänskligheten och här ifrån får vi följa striderna.

Läs mer om filmen samt se trailer…